Nyheder om arbejde og ledighed

Her kan du læse nyheder i kategorien Arbejde og ledighed

Invitation til morgenbrief: Find vejen til kapital og aktivt samfundsansvar

Jyske Bank, Erhverv Silkeborg, Silkeborg Kommune og Den Sociale Kapitalfond Invest inviterer til morgenbrief for SMV’er. Vi vil gerne inspirere lokale mindre og mellemstore virksomheder med muligheder for udvikling af forretningen, investering i virksomheder og potentialet i socialt ansvar.

Program for Rummelig Uge 2019

Silkeborg Kommune sætter i uge 38 fokus på rummelighed på tværs af arbejdsmarkedet. Dyk ned i programmet her på siden.

Mestringsenhed skal forebygge lange sygemeldinger

Den 1. maj 2019 slår Silkeborg Kommune dørene op til den nye Mestringsenhed. Formålet er at forebygge og reducere sygefravær gennem tidlig hjælp.

Silkeborg styrker samarbejde om sygefravær med arbejdsgivere

Fra 1. april 2019 ændrer Silkeborg Kommune praksis for håndteringen af langtidssygemeldinger. Fremover vil Jobcenteret afholde fælles møde med både medarbejder og virksomhed for at sikre en god dialog, en tidligere indsats og et tættere samarbejde mellem virksomhed, medarbejder og Jobcenter.

Jobcenter Silkeborg er lukket onsdag 30. januar 2019

Onsdag 30. januar 2019 holder Jobcenter Silkeborg lukket fra 8.00-13.00.

Ændret krav om opholdstid i Danmark og nyt krav om beskæftigelse

Pr. 1 januar 2019 kommer der nye krav for ret til kontanthjælp og uddannelseshjælp.

Du kan måske få genoptaget din sygedagpengesag

Har du fået standset udbetalingen af sygedagpenge på grund af arbejdsdygtighed, før du modtog en afgørelse, så kan du måske få genoptaget sagen. Det er ikke muligt for Silkeborg Kommune at finde de relevante sager. Derfor skal du selv kontakte os.

Misvisende rangliste kan sende kommuner i forkert retning og borgere på permanent offentlig forsørgelse

Borgmester Steen Vindum og Arbejdsmarkedsudvalget i Silkeborg Kommune ønsker et hurtigt møde med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen for at drøfte Beskæftigelsesministeriets nye rangliste over kommunernes indsats for at få borgere væk fra offentlig forsørgelse. Ranglisten skal give kommunerne en tilskyndelse til at gøre en bedre indsats, men ranglisten kan i stedet sende kommunerne i en forkert retning.

Taskforce er klar til at hjælpe Tvilum-medarbejdere

Jobcenter Silkeborg har forberedt en plan-B for at hjælpe de 700 medarbejdere i job, hvis Tvilum mod forventning ikke genåbner med nye ejere.

To ministre ser på Silkeborgmodel for investering i øget beskæftigelse

Silkeborg Kommune investerer aktivt i at få flere i job og uddannelse. Investeringerne har allerede reduceret overførselsudgifterne med 30 mio. kr. om året.