Nyheder om arbejde og ledighed

Her kan du læse nyheder i kategorien Arbejde og ledighed

Serviceniveau for befordring ændrer sig for borgere i beskæftigelsesindsats

Byrådet har besluttet at nedsætte serviceniveauet for befordringsgodtgørelse fra 1. januar 2021, så man ikke længere kan få udbetalt godtgørelsen optil 24 km som buskort, når man deltager i en beskæftigelsesrettet indsats efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (LAB), kap. 11, 13 og 14.

Jobcenter

Jobcentre holder lukket torsdag fra 8-12

Torsdag 5. november 2020 fra 8-12 holder Jobcentre lukket.

Modtagere af forsørgelsesydelser får engangstilskud

Borgere, som modtager forsørgelsesydelser vil automatisk modtage et engangstilskud på 1.000 kr. i løbet af oktober 2020.

Mennesker ser på et kunstværk

Slutevaluering: Receptpligtig kultur gør en forskel

Fælleslæsning, kor, samtalesalon om kunst og et besøg hos Tollundmanden. Det er nogle af de oplevelser, som borgere fra Silkeborg Kommune, der har deltaget i Kultur på Recept, har fået med i bagagen.

Ydelsescentret lukker for henvendelser om sygedagpenge i denne uge

Silkeborg får et nyt og forbedret sygedagpengesystem, der skal gøre sagsbehandlingen mere sikker og effektiv. Derfor holder sygedagpenge-udbetalingen i Ydelsescentret lukket for henvendelser om sygedagpenge fra 2. juni til 5. juni 2020.

Jobcenter

Jobcenter Silkeborg og Ungeguiden holder åbent

Jobcenter Silkeborg og Ungeguiden holder åbent. Vi tilbyder og anbefaler virtuelle og telefoniske møder i højere grad end normalt.

Billede af Rådhuset i Silkeborg

Silkeborg får nyt og forbedret sygedagpengesystem

Et nyt, moderniseret it-system skal lette processen for arbejdsgivere og borgere, der skal anmelde sygefravær. Systemet består af en online selvbetjeningsløsning til borgere og arbejdsgivere.

Steen Vindum ved Silkeborgmotorvejen

Coronavirus: Sådan hjælper Silkeborg Kommune erhvervslivet

Erhvervslivet i Silkeborg Kommune oplever lige nu store udfordringer som følge af coronavirus. Derfor har Silkeborg Kommune sat flere initiativer i gang, der skal hjælpe erhvervslivet igennem krisen.

Grafik med telefon.

Coronavirus: Hotline til virksomhederne udvider åbningstiderne

Har du spørgsmål om din virksomhed i forbindelse med Covid-19? Ring til Jobcenter Erhvervs hotline, der de kommende uger holder ekstra længe åbent.

Kabeltromler ved motorvejsbyggeriet

Coronavirus: Silkeborg hjælper virksomheder med tidligere betalinger

For at afbøde konsekvenserne for erhvervslivet, fremrykker Silkeborg Kommune nu sine betalinger.