Nyheder om arbejde og ledighed

Her kan du læse nyheder i kategorien Arbejde og ledighed

Coronavirus: Sådan hjælper Silkeborg Kommune erhvervslivet

Erhvervslivet i Silkeborg Kommune oplever lige nu store udfordringer som følge af coronavirus. Derfor har Silkeborg Kommune sat flere initiativer i gang, der skal hjælpe erhvervslivet igennem krisen.

Coronavirus: Hotline til virksomhederne udvider åbningstiderne

Har du spørgsmål om din virksomhed i forbindelse med Covid-19? Ring til Jobcenter Erhvervs hotline, der de kommende uger holder ekstra længe åbent.

Coronavirus: Silkeborg hjælper virksomheder med tidligere betalinger

For at afbøde konsekvenserne for erhvervslivet, fremrykker Silkeborg Kommune nu sine betalinger.

Hvordan påvirker coronavirus jobcentre og dig som ledig?

Her kan du få et samlet overblik over, hvordan coronavirus påvirker beskæftigelsesområdet.

Opdateret - Cornavirus: Silkeborg Kommune lukker delvist ned og nødberedskaber træder i kraft

Statsministeren meddelte 11. marts 2020, at myndighederne iværksætter nye tiltag for at imødegå spredning af smitte med coronavirus. Informationerne her opdateres løbende…

Anita Jensen bliver ny beskæftigelseschef

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Anita Jensen som ny beskæftigelseschef. Hun afløser Jørgen Skovhus Haunstrup, som forlod Silkeborg Kommune med udgangen af december for at blive udviklingsdirektør og erhvervsforsker.

Du kan måske få genoptaget din sag om revalideringsydelse

Har du fået standset udbetalingen af revalideringsydelse, før du modtog en afgørelse, så kan du måske få genoptaget sagen. Det er ikke muligt for Silkeborg Kommune at finde de relevante sager. Derfor skal du selv kontakte os.

2,66 mio. kroner til projekt med motion og fællesskaber

Silkeborg Kommune får 2.66 mio. kroner til projektet ”Bevæg dig – sammen”. Projektet skal hjælpe borgere i job med risiko for nedslidning, ledige og sygemeldte hurtigere i arbejde eller styrke deres arbejdsevne og samtidig øge deres mentale, fysiske og sociale helbred.

Tikma og Special Minds vinder CSR- og SØV-prisen

Igen i år har Silkeborg Kommune udnævnt to virksomheder, som løfter et stort socialt ansvar i kommunen. Det sker som et led i Silkeborg Kommunes strategi for etablering af socialøkonomiske virksomheder fra 2015-2020.

Invitation til morgenbrief: Find vejen til kapital og aktivt samfundsansvar

Jyske Bank, Erhverv Silkeborg, Silkeborg Kommune og Den Sociale Kapitalfond Invest inviterer til morgenbrief for SMV’er. Vi vil gerne inspirere lokale mindre og mellemstore virksomheder med muligheder for udvikling af forretningen, investering i virksomheder og potentialet i socialt ansvar.