Nyheder om arbejde og ledighed

Her kan du læse nyheder i kategorien Arbejde og ledighed

Modtagere af forsørgelsesydelser får engangstilskud

Borgere, som modtager forsørgelsesydelser vil automatisk modtage et engangstilskud på 1.000 kr. i løbet af oktober 2020.

Slutevaluering: Receptpligtig kultur gør en forskel

Fælleslæsning, kor, samtalesalon om kunst og et besøg hos Tollundmanden. Det er nogle af de oplevelser, som borgere fra Silkeborg Kommune, der har deltaget i Kultur på Recept, har fået med i bagagen.

Ydelsescentret lukker for henvendelser om sygedagpenge i denne uge

Silkeborg får et nyt og forbedret sygedagpengesystem, der skal gøre sagsbehandlingen mere sikker og effektiv. Derfor holder sygedagpenge-udbetalingen i Ydelsescentret lukket for henvendelser om sygedagpenge fra 2. juni til 5. juni 2020.

Jobcenter Silkeborg og Ungeguiden holder åbent

I de næste 14 dage gælder følgende for dig, som er ledig eller sygemeldt:

Silkeborg får nyt og forbedret sygedagpengesystem

Et nyt, moderniseret it-system skal lette processen for arbejdsgivere og borgere, der skal anmelde sygefravær. Systemet består af en online selvbetjeningsløsning til borgere og arbejdsgivere.

Coronavirus: Sådan hjælper Silkeborg Kommune erhvervslivet

Erhvervslivet i Silkeborg Kommune oplever lige nu store udfordringer som følge af coronavirus. Derfor har Silkeborg Kommune sat flere initiativer i gang, der skal hjælpe erhvervslivet igennem krisen.

Coronavirus: Hotline til virksomhederne udvider åbningstiderne

Har du spørgsmål om din virksomhed i forbindelse med Covid-19? Ring til Jobcenter Erhvervs hotline, der de kommende uger holder ekstra længe åbent.

Coronavirus: Silkeborg hjælper virksomheder med tidligere betalinger

For at afbøde konsekvenserne for erhvervslivet, fremrykker Silkeborg Kommune nu sine betalinger.

Anita Jensen bliver ny beskæftigelseschef

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Anita Jensen som ny beskæftigelseschef. Hun afløser Jørgen Skovhus Haunstrup, som forlod Silkeborg Kommune med udgangen af december for at blive udviklingsdirektør og erhvervsforsker.

Du kan måske få genoptaget din sag om revalideringsydelse

Har du fået standset udbetalingen af revalideringsydelse, før du modtog en afgørelse, så kan du måske få genoptaget sagen. Det er ikke muligt for Silkeborg Kommune at finde de relevante sager. Derfor skal du selv kontakte os.