Selvbetjening og tidsbestilling

Veterankoordinator

Er du krigsveteran eller pårørende til en veteran? Vores veterankoordinator hjælper dig med at navigere i det kommunale system.

Det skal være let og overskueligt at få hjælp, hvis du er veteran. Derfor kan du eller dine pårørende kontakte Silkeborg Kommunes veterankoordinator, hvis du har brug for hjælp til at finde vej i det kommunale system.

Silkeborg Kommunes veterankoordinator skal hjælpe (krigs)veteraner og pårørende med at navigere i det kommunale system. Det er veterankoordinatorens opgave at sikre, at både veteraner og pårørende oplever én indgang til Silkeborg Kommune.

Funktionen er oprettet, fordi Silkeborg Kommune ønsker at anerkende den store indsats, som veteranerne har ydet for Danmark.

Om veterankoordinator Naia Granberg:

Naia Granberg er uddannet socialrådgiver og har de seneste år arbejdet med integrationsområdet, og har derfor stor erfaring med at støtte mennesker som har oplevet krig og ufred.

Derudover har Naia Granberg et stort kendskab til Silkeborg Kommunes interne organisering og kan derfor støtte veteraner i deres kontakt med kommunens forskellige forvaltninger.

Kontakt veterankoordinator Naia Granberg på tlf. 21 71 79 75 eller på mail veteran@silkeborg.dk.