Selvbetjening og tidsbestilling

Kandidatbanker

Jobcenter Silkeborg har et stort netværk af arbejdsgivere, som efterspørger hjælp til at rekruttere medarbejdere.

Jobcenter Silkeborg oplever en stigende efterspørgsel på arbejdskraft inden for bestemte områder. For hurtigere at kunne hjælpe arbejdsgiverne med at få besat stillingerne med de rette kandidater, har Jobcentret nu i samarbejde med seks andre kommuner i regionen oprettet en række kandidatbanker.

Der er kandidatbanker for ufaglærte, for faglærte og for ledige med en videregående uddannelse. Kandidatbankerne er et nyttigt redskab, når en virksomhed henvender sig for at få hjælp til at finde deres nye medarbejder.

Faglærte og ufaglærte

Virksomhederne i Østjylland efterspørger arbejdskraft. Indenfor nogle fagområder opleves der rekrutteringsproblemer. For hurtigere at kunne hjælpe arbejdsgiverne med at få besat stillingerne med de rette kandidater, har Jobcentret nu oprettet en række kandidatbanker.

Ønsker du at komme i betragtning til disse jobs, kan du tilmelde dig Jobcentrets kandidatbanker.

Udover at søge kandidater via de aktive CV'er på Jobnet, rekrutterer vi også via vores kandidatbanker, når vi har konkrete jobs samt tilbud om praktik eller ansættelse med løntilskud.

Du kan tilmelde dig kandidatbankerne gennem din beskæftigelseskonsulent på Jobcenteret eller ved at kontakte den ansvarlige for kandidatbanken. Du kan se kontaktoplysningerne under beskrivelsen af den enkelte bank.

Læs mere om de enkelte kandidatbanker