Selvbetjening og tidsbestilling

En sammenhængende indsats for unge

Fremover får du som ung mellem 15-30 år en samlet plan og en kontaktperson, når der er behov for kontakt til flere forskellige afdelinger. Det sker på baggrund af en ny model for samarbejdet med unge mellem 15-30 år.

Er du mellem 15-30 år og har du kontakt med flere afdelinger i Silkeborg Kommune? Eller har du på grund af sociale eller personlige udfordringer svært ved at komme i gang med en uddannelse eller finde et job?

Så kan du få en kontaktperson, der hjælper dig med at finde vej i det kommunale system og finde de muligheder, der kan gøre en forskel for dig på vejen mod uddannelse og job.

Fremadrettet skal der også laves en samlet plan for, hvordan du kommer godt videre med uddannelse eller job.

Vi laver uddannelsesplanen sammen med dig. Det er vigtigt, at du sætter realistiske mål, der giver mening for dig. Din kontaktperson hjælper dig undervejs med at finde de muligheder, der kan hjælpe dig med at gøre planen til virkelighed. Hvis du får nye ønsker, erfaringer eller behov, justerer vi løbende planen.

Den nye model er trådt i kraft 1. august 2019. Vi følger løbende op med flere oplysninger på Silkeborg Kommunes hjemmeside i takt med, at vi indfører den nye model for ungeindsatsen.