Information om www.borneweb.dk

Dagplejen i Silkeborg Kommune benytter IT-systemet ”Tabulex Daginstitution/Dagpleje Børn” til kommunikation mellem dagplejer, forældre og organisation.

Logge på Tabulex

Du skal som forældre logge på "Tabulex" med NemID på www.borneweb.dk
Opret herefter brugernavn og adgangskode. Har du Uni-Login, kan dette bruges i stedet for.

Brugervejledning finder du også på loginsiden www.borneweb.dk hvor den hentes under "Vejledninger til Tabulex Daginstitution Børn".
Der findes ingen app til systemet, men du kan gemme en genvej på din mobil eller tablet.

Det skal du som forældre bruge kommunikationssystemet til:

• at opdatere dine kontaktoplysninger; telefonnummer og mailadresse
  • at opdatere dit barns stamkort med tilladelser
  • at registrere sygdom og ferie-/fridage på dit barn
  • at modtage informationer der er gældende for hele dagplejen, f.eks. forældrebestyrelsens nyhedsbreve

Yderligere har du mulighed for:

• at modtage og skrive beskeder til dagplejer og pædagogisk leder
  • at se, eller evt. modtage billeder af dit barn
  • at følge med i dit barns hverdag i dagplejen

I Dagplejen forventer vi at dagplejerne logger på systemet én gang om dagen, og de vil derfor nødvendigvis ikke besvare henvendelser i systemet samme dag.