Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Coronavirus: Til medarbejdere i dagplejen, daginstitutioner og skoler

Vi samler her informationer til medarbejdere i dagplejen, daginstitutioner og skoler om genåbningen af dagplejen, daginstitutioner og skoler.

Coronavirus: Genåbning af dagpleje, daginstitutioner og skoler

De første, forsigtige skridt i en gradvis og kontrolleret genåbning af samfundet gennemføres i flere faser. Her er informationer til forældre og medarbejdere.

Coronavirus: Forsigtig gradvis genåbning af samfundet (opdateret)

Statsministeren har 6. april 2020 offentliggjort de første, forsigtige skridt i en gradvis og kontrolleret genåbning af samfundet fra onsdag 15. april 2020.
Se hvad vi ved lige nu om genåbningen i Silkeborg (7. april 2020 kl. 10.00).

Coronavirus: Informationer om genåbning

Silkeborg Kommune får i øjeblikket mange henvendelser fra forældre om pasning af børn efter påske. Vi afventer statsministerens, regeringens og sundhedsmyndighedernes udmelding om rammerne for en forventet langsom genoplukning af det offentlige Danmark gældende fra efter påske.

Coronavirus: Bibliotekerne fortsætter tilbud online

I Silkeborgs bibliotekers 100-årige historie har der aldrig været en lignende lukkeperiode. Til gengæld knokler medarbejderne med at hjælpe brugerne i gang med digitale muligheder og inspirere til lærerige aktiviteter derhjemme.

Coronavirus: Den kreative skole fortsætter med undervisning online

Silkeborg Kommune har lukket samtlige kulturinstitutioner som følge af coronavirus. Alligevel arbejder medarbejderne på højtryk hjemmefra for at sikre så mange kulturtilbud til børnene som muligt hjemmefra.

Coronavirus: Gode råd fra Sundhedsstyrelsen

Her kan du finde Sundhedsstyrelsens gode råd til både medarbejdere, forældre, pårørende og borgere, som tilhører en risikogruppe. Du kan også finde svar på det oftest stillede spørgsmål.

Coronavirus: 31 ud af 10.255 folkeskoleelever får nødpasning i Silkeborg

Forældre tager et stort ansvar for at undgå spredning af coronavirus. Kun få forældre i vitale samfundsfunktioner har bedt om nødpasning. Mandag morgen mødte således kun 31 elever ind til nødpasning i Silkeborg Kommunes folkeskoler.

Coronavirus: 109 ud af 5.075 børn får nødpasning i Silkeborg

Forældre tager et stort ansvar for at undgå spredning af coronavirus. Kun få forældre i vitale samfundsfunktioner har bedt om nødpasning. Mandag morgen møder således kun 109 børn ud af 5.075 børn ind i dagplejen, vuggestuer og børnehaver i Silkeborg Kommune.

Vinderen er fundet: Nyt børnehus i Sejs-Svejbæk bliver grønt og bæredygtigt

Det nye børnehus bliver en firelænget bygning omgivet af 845 m2 sammenhængende og overdækkede arealer med et gårdrum. Vinderforslaget er lavet af byggefirmaet EMR Murer & Entreprenør A/S.