Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Coronavirus: Til ledere og medarbejdere i dagtilbud og skoler

Vi har samlet alle lokale sundhedsfaglige informationer om coronavirus/COVID-19 på denne side. Hvis du ikke finder svar her, kan ledere kontakte de angivne personer. Nederst på siden en FAQ vedr. undervisning og hygiejne.

Kunstprojekt: Magisk skovunivers skal udvikle de små

Med støtte fra Nordea-fonden får børn, dagplejere og pædagogisk personale i Silkeborg Kommune del i Limfjordsteatrets nye kunst- og naturprojekt, som skal styrke sprog og sanser hos de 1-4 år.

Totalrådgiver til Funder-Kragelund Skole, afdeling Funder på plads

Nu tager Silkeborg Kommune hul på planlægningen af byggearbejdet på Funder-Kragelund Skolen, afdeling Funder. Totalrådgiveren, der skal drive planlægningen af skolebyggeriet, er fundet og er klar til at gå i gang.

Sejs-Svejbæk får ny bæredygtig institution

I fredags tog Silkeborg Kommune første spadestik til en ny daginstitution for 0-6 årige børn i Sejs-Svejbæk. Det sker efter flere år med stigende børnetal. Den nye institution bliver bygget med stort fokus på bæredygtighed.

Åben for opskrivning til vuggestuepladser i Elverhøjen i Gødvad

Det er nu muligt at skrive sig på ventelisten til vuggestuepladser i Elverhøjen i Gødvad, som er ved at blive udvidet og forventes klar i starten af 2021.

Coronavirus: Status på smittespredning og indsatser mandag

Coronastatus mandag 17. august 2020

Coronavirus: Status på smittespredning og indsatser søndag

Coronastatus søndag 16. august 2020

Hvordan påvirker coronavirus skoler og dagtilbud?

Her kan du få et samlet overblik over, hvordan coronavirus påvirker dagtilbuds- og skoleområdet.

Coronavirus: 40 børn og fire medarbejdere i daginstitution bliver bedt om at blive hjemme

Efter at et barn i weekenden er blevet testet positiv for coronavirus er 40 børn og fire medarbejdere i daginstitutionen Børnehuset Søholt i Alderslyst i Silkeborg by blevet bedt om at blive hjemme i selvisolation, indtil der foreligger en coronatest, der er negativ.

Børn og unge får en sommer fyldt med aktiviteter i Danmarks Outdoor Hovedstad

Efter et forår med lukkede skoler og vennerne på afstand, kan børn og unge i Silkeborg Kommune se frem til en sommer fyldt med sjove tilbud