Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Efter Ry-sag: Over 1000 lærere og pædagoger i Silkeborg uddanner sig

Flere end 1000 lærere, pædagoger, skoleledere og administrativt personale fra alle kommunens 26 skoler har gennemført et stort, obligatorisk uddannelsesforløb.

Skolebørnene er igen på vejene - pas på dem i trafikken

I næste uge bliver der igen tæt trafik på skolevejene, når en stor del af Silkeborg Kommunes 12.600 skolebørn tager cyklen til skole. Heraf er omkring 1.000 helt nye i trafikken. Vis hensyn til både små som store skolebørn, for alle børn kan være meget impulsive i trafikken.

Mangfoldighed og fællesskab forbliver nøgleord for Dybkærskolen

Det pædagogiske program for Dybkærskolen beskriver, hvordan skolen fortsat skal kunne rumme mangfoldighed og danne fællesskaber, når de i 2023 åbner dørene til nye rammer.

Ændring af takster for SFO pr. 1. oktober 2019

Ændringen sker som følge af justeringen af folkeskoleloven, som Folketinget vedtog 2. maj 2019.

Sommerkoncert med Prinsens Musikkorps og Sigurd Barrett

Glæd dig til at opleve Sigurd Barrett, når Prinsens Musikkorps traditionen tro spiller sommerkoncert i Indelukket i Silkeborg. Det sker lørdag 22. juni 2019 kl. 15.00.

Kom til workshops om udviklingen af to nye børnehuse i Kjellerup

Kom og vær med til at skabe visionerne for to nye børnehuse i Kjellerup, når vi inviterer til to workshops 4. og 18. juni.

Kom til to workshops om udviklingen af det nye børnehus i Sejs-Svejbæk

Kom og vær med til at skabe visionerne for det nye børnehus i Sejs-Svejbæk, når vi inviterer til to workshops 2. og 22. maj.

Workshop kickstartede dialog om ny skole og samlingspunkt i Gødvad

Hvordan skal fremtidens Dybkærskole være? Hvordan bliver skolen et levende hus for hele området? Hvordan skaber vi et fælles samlingspunkt for hele Gødvad? Det var omdrejningspunktet for en netop afholdt workshop for hele lokalområdet i Gødvad.

En stærk totalløsning i hjertet af Hvinningdal

De kommende år sker der nye, spændende tiltag i Hvinningdal, når hele fem projekter, der blandt andet indeholder opførelse af nye bygninger, ombygning af eksisterende bygninger og ændringer af infrastrukturen, sættes i gang.

Børnenes Kulturdag 2019

Søndag 17. marts 2019 er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Der er børnekoncert på Bindslevs Plads. Inden da arrangerer kultursinstitutionerne særlige aktiviteter for børnene og giver fri entre til hele familien.