Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Thomas Born Smidt bliver ny skolechef i Silkeborg Kommune

Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Thomas Born Smidt som ny skolechef i Silkeborg Kommune. Han afløser Huno Jensen, som går på pension.

Flere penge til at øge folkeskoleelevers forståelse af teknologi

Undervisningsprojektet FabLab får 22 millioner kroner af A. P. Møller-fond.

Udlandet søger viden hos FabLab Silkeborg

Syv skoleledere og lærere fra Oulo i Finland er netop nu tre dage i Silkeborg for at besøge FabLab.

Silkeborg vinder innovationspris

Virtual reality briller (VR-briller) hjælper unge med at tackle deres sociale angst. Nu har projektet vundet Center for Offentlig Innovations Hverdagsinnovationspris.

Skolechef Huno Jensen går på pension

Efter 10 år som skolechef i Silkeborg Kommune har Huno Jensen meddelt, at han ønsker at gå på pension med udgangen af 2019.

Efter Ry-sag: Over 1000 lærere og pædagoger i Silkeborg uddanner sig

Flere end 1000 lærere, pædagoger, skoleledere og administrativt personale fra alle kommunens 26 skoler har gennemført et stort, obligatorisk uddannelsesforløb.

Skolebørnene er igen på vejene - pas på dem i trafikken

I næste uge bliver der igen tæt trafik på skolevejene, når en stor del af Silkeborg Kommunes 12.600 skolebørn tager cyklen til skole. Heraf er omkring 1.000 helt nye i trafikken. Vis hensyn til både små som store skolebørn, for alle børn kan være meget impulsive i trafikken.

Mangfoldighed og fællesskab forbliver nøgleord for Dybkærskolen

Det pædagogiske program for Dybkærskolen beskriver, hvordan skolen fortsat skal kunne rumme mangfoldighed og danne fællesskaber, når de i 2023 åbner dørene til nye rammer.

Ændring af takster for SFO pr. 1. oktober 2019

Ændringen sker som følge af justeringen af folkeskoleloven, som Folketinget vedtog 2. maj 2019.

Sommerkoncert med Prinsens Musikkorps og Sigurd Barrett

Glæd dig til at opleve Sigurd Barrett, når Prinsens Musikkorps traditionen tro spiller sommerkoncert i Indelukket i Silkeborg. Det sker lørdag 22. juni 2019 kl. 15.00.