Selvbetjening

Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Børnenes Kulturdag 2019

Søndag 17. marts 2019 er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Der er børnekoncert på Bindslevs Plads. Inden da arrangerer kultursinstitutionerne særlige aktiviteter for børnene og giver fri entre til hele familien.

Fortæl os, hvad du synes om dit barns pasningstilbud

Har du børn i dagpleje, vuggestue eller børnehave? Så er det nu, du skal svare på Silkeborg Kommunes forældretilfredshedsundersøgelse.

Ny pasningsmulighed i Kragelund

Børne- og Ungeudvalget har på deres møde i november 2018 besluttet, at etablere en mini-vuggestuegruppe i Kragelund Børnehus med opstart 1. februar 2019 eller snarest muligt derefter.

Nyt tilbud i Silkeborg midtby gør det nemt at få råd og vejledning

Det skal være nemmere for borgere at få råd og vejledning om sociale problemer.

Nye takster for børnepasning og tilskud

Fra 1. januar 2019 gælder der nye takster for børnepasning og tilskud til privat pasning. Du kan se de nye takster her.

Nyt tiltag: Stor messe for erhvervsuddannelser i Silkeborg

Byens erhvervsuddannelser slår for første gang dørene op til et kæmpe uddannelsesmekka for Silkeborgs 7., 8., 9., og 10. klasser, og deres forældre i Jysk Park 7. november 2018.

1100 Silkeborg-elever får smagsprøver på håndværksfaget

Virksomheder i hele Silkeborg Kommune slår i denne uge dørene op og introducerer elever fra skolernes overbygning til en faglært fremtid

Historisk løft til skoler og børn i Silkeborg

Alle partier i Silkeborg Byråd undtagen Enhedslisten har indgået en budgetaftale for 2019. Aftalen giver skoler og børn et historisk løft på 31,7 mio. kr. i 2019 stigende til et permanent løft på 86,7 mio. kr. fra 2021.

Naturfagslærere på inspirationstur i erhvervslivet

Naturfagene i Folkeskolen skal tættere på virkeligheden. Derfor tager 40 lærere på virksomhedsbesøg for at knytte tættere bånd mellem skole og erhvervsliv.

Tusindvis af børn på skolevejene

I Silkeborg Kommune vil der i august måned være skilte med teksten ”Pas på os” langs skolevejene. Det er et synligt bevis på, at nu er sommerferien ved at være slut og tusindvis af mindre og større børn vil igen færdes til fods, på cykel, løbehjul og lignende til og fra skole hver dag. Det stiller krav til trafikanterne om at vise ekstra hensyn.