Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Børnehuset Langdalshøjen i Sejs-Svejbæk åbner i efteråret 2021

Forældre kan nu skrive deres børn på venteliste til det nye dagtilbud i Sejs-Svejbæk. Langdalshøjen byder de første børn velkommen fra midten af oktober 2021.

Skolegades Børnehave

Vandskade lukker midlertidigt børnehave i Silkeborg midtby

Skolegades Børnehave er i påsken blevet ramt af en vandskade, som er så omfattende, at børnehaven indtil videre er lukket. Flere end 30 børn flyttes midlertidigt til andre børnehuse.

Fotograf tager billeder af personalet på biblioteket

Kom online med bag kulissen til Børnenes Kulturdage 2021

Børnenes Kulturdage 2021 foregik online, hvor der blev sendt live fra 15.-18. marts. Se eller gense videoerne fra Børnenes Kulturdage 2021 bag kulisserne.

Visualisering af den nye Dybkærskole

Byggeriet af den nye Dybkærskole er i udbud

Vi er nu nået til den milepæl i projektet, hvor den nye Dybkærskole skal i udbud. Det betyder, at vi skal finde ud af, hvem der skal bygge skolen.

Bus på parkeringsplads

Balle får to CO2-venlige børnehaver på hjul

Børnefamilierne strømmer til Silkeborg Kommune, og det kan mærkes i daginstitutionerne. To nye naturbusser skal afhjælpe kapacitetsudfordringen i Balle, så 48 børnehavebørn får naturen helt tæt på hver dag.

Ny aftale om lærernes arbejdstid i Silkeborg Kommune

Ny lokal aftale mellem Silkeborg Kommune og Silkeborg Lærerforening skal sikre det fortsatte samarbejde om kerneopgaven og skabe god undervisning til eleverne.

Tilbud om åben rådgivning til børn, unge, forældre og samarbejdspartnere under corona

Familie- og Børnehandicap tilbyder nu åben rådgivning til børn og voksne, der har behov for at tale med nogen under den fortsatte nedlukning af dele af samfundet.

Billede af ung mand med trist udtryk

Silkeborg vil gøre det lettere for sårbare unge at få hjælp hos kommunen

Sårbare unge skal opleve større sammenhæng, når de er i kontakt med flere forskellige afdelinger i Silkeborg Kommune. Det skal løfte kvaliteten af kommunens samlede tilbud til unge og gøre en forskel for unge, der lever på kanten af samfundet. Det er målet med ”Samarbejdsmodellen”, der lige nu bliver rullet ud i hele kommunen.

Barn på klatrevæg får hjælp af voksen

Ny takst og flere pædagoger i dagtilbuddene

Flere pædagoger i dagtilbuddene betyder, at priserne på dagtilbudspladser stiger 1. juni 2021.

Tastatur

Underretning af registrerede

Silkeborg Kommune styrker intern datasikkerhed, så personoplysninger fremover ikke længere fremgår af interne mødeindkaldelser i kommunens elektroniske kalendersystem i Familie og Børnehandicap. Den tidligere praksis er anmeldt til Datatilsynet som et databrud.