Nyheder om børn, unge og familie

Her kan du læse nyheder i kategorien Børn, skole og familie

Kom til to workshops om udviklingen af det nye børnehus i Sejs-Svejbæk

Kom og vær med til at skabe visionerne for det nye børnehus i Sejs-Svejbæk, når vi inviterer til to workshops 2. og 22. maj.

Workshop kickstartede dialog om ny skole og samlingspunkt i Gødvad

Hvordan skal fremtidens Dybkærskole være? Hvordan bliver skolen et levende hus for hele området? Hvordan skaber vi et fælles samlingspunkt for hele Gødvad? Det var omdrejningspunktet for en netop afholdt workshop for hele lokalområdet i Gødvad.

En stærk totalløsning i hjertet af Hvinningdal

De kommende år sker der nye, spændende tiltag i Hvinningdal, når hele fem projekter, der blandt andet indeholder opførelse af nye bygninger, ombygning af eksisterende bygninger og ændringer af infrastrukturen, sættes i gang.

Børnenes Kulturdag 2019

Søndag 17. marts 2019 er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Der er børnekoncert på Bindslevs Plads. Inden da arrangerer kultursinstitutionerne særlige aktiviteter for børnene og giver fri entre til hele familien.

Fortæl os, hvad du synes om dit barns pasningstilbud

Har du børn i dagpleje, vuggestue eller børnehave? Så er det nu, du skal svare på Silkeborg Kommunes forældretilfredshedsundersøgelse.

Ny pasningsmulighed i Kragelund

Børne- og Ungeudvalget har på deres møde i november 2018 besluttet, at etablere en mini-vuggestuegruppe i Kragelund Børnehus med opstart 1. februar 2019 eller snarest muligt derefter.

Nyt tilbud i Silkeborg midtby gør det nemt at få råd og vejledning

Det skal være nemmere for borgere at få råd og vejledning om sociale problemer.

Nye takster for børnepasning og tilskud

Fra 1. januar 2019 gælder der nye takster for børnepasning og tilskud til privat pasning. Du kan se de nye takster her.

Nyt tiltag: Stor messe for erhvervsuddannelser i Silkeborg

Byens erhvervsuddannelser slår for første gang dørene op til et kæmpe uddannelsesmekka for Silkeborgs 7., 8., 9., og 10. klasser, og deres forældre i Jysk Park 7. november 2018.

1100 Silkeborg-elever får smagsprøver på håndværksfaget

Virksomheder i hele Silkeborg Kommune slår i denne uge dørene op og introducerer elever fra skolernes overbygning til en faglært fremtid