Selvbetjening og tidsbestilling

Placering af ny skole og hal i Gødvad på plads

Politikerne har netop godkendt en ny helhedsplan for Gødvad. Dermed lægger det nu fast, hvor den nye skole og hal skal placeres.

Helhedsplan for Goedvad

Få overblik og se video om helhedsplanen for Gødvad her.

Den nye skole i Gødvad skal placeres tæt på byens Torv og i sammenhæng med en ny hal, et nyt multihus og den eksisterende hal. Det ligger fast, efter politikerne i Økonomi- og Erhvervsudvalget 10. april godkendte en ny helhedsplan for området mellem Østre Højmarksvej og Arendalsvej i Gødvad.

Et levende byrum

Mere præcist kommer skolen til at ligge lige syd for byens Torv, hvor der i dag er boldbaner, mens den nye hal bygges syd for den eksisterende hal. De to haller bindes sammen af et nyt multihus.

Den centrale placering af den nye skole og hal skal være med til at generere liv og binde området omkring torvet bedre sammen, så det bliver et levende byrum og samlingspunkt for hele Gødvad-området.

Realisering af planen

Der går dog en masse arbejde forud, før den nye skole og hal står klar. Første step er at lave en ny lokalplan for hele projektområdet samt en plan for, hvordan den ny hal, sale og det nye multihus skal se ud.

Se helhedsplanen for Gødvad og realiseringsplanen.

Input fra lokale aktører 

Helhedsplanen er udarbejdet med input fra skoler, lokalråd, foreninger, menighedsråd og andre lokale aktører og brugere af faciliteterne i projektområdet. Desuden er der  afholdt et dialogmøde med lokale aktører d. 3. april 2018.Opsamlingen fra dialogmødet kan du læse her 

Sidst opdateret