Selvbetjening og tidsbestilling

Nyt tiltag: Stor messe for erhvervsuddannelser i Silkeborg

Byens erhvervsuddannelser slår for første gang dørene op til et kæmpe uddannelsesmekka for Silkeborgs 7., 8., 9., og 10. klasser, og deres forældre i Jysk Park 7. november 2018.

På uddannelsesmessen kan Silkeborg Kommunens folkeskoleelever og deres forældre møde elever fra erhvervsuddannelserne, undervisere og vejledere og blive klogere på deres karrieremuligheder.

Eleverne får mulighed for at prøve og mærke uddannelserne, deltage i konkurrencer og ikke mindst mulighed at møde en række lokale virksomheder.

Program

08.15 - 15.00: Messe og Skills for 8. klasser
14.00 - 16.00: Dørene åbnes for 10. klasser og privatskoler
16.00 - 19.00: Dørene åbnes for 7., 8. og 9. klasser og deres forældre
19.00 - 20.00: Dørene åbnes for alle interesserede

Skills for 8. klasser

Skills for 8. klasser er det lokale bymesterskab, hvor kommunens 8. klasser dyster i erhvervsuddannelsesrettede opgaver. I år er Skills for 8. klasser udvidet, så endnu flere unge får muligheden for at prøve kræfter med erhvervsfagene.

Vinderne skal repræsentere Silkeborg Kommune til DM i Skills i april 2019 i Næstved.
Messen er et samarbejde mellem College360, SOSU Østjylland, Silkeborg Kommune og SmartSkills om EU-projektet ’flere unge i erhvervsuddannelserne’.

Flere i erhvervsuddannelse

Uddannelsesmessen er blevet til i tæt samarbejde mellem College360, SOSU Østjylland, Silkeborg Kommune og SmartSkills. Messen er en del af et EU-projekt om at få flere unge i erhvervsuddannelse.

Sidst opdateret