Coronavirus: Til ledere og medarbejdere i dagtilbud og skoler

Vi har samlet alle sundhedsfaglige informationer om coronavirus/COVID-19 på denne side. Hvis du ikke finder svar her, kan du kontakte sundhedsberedskabet i Silkeborg Kommune på mail sundhedsberedskab@silkeborg.dk.

Opdateret 02. juli 2020

Coronaberedskab over sommeren

Funktionspostkassen for Sundhedsberedskabet besvarer henvendelser fra ledere i Silkeborg Kommune. Er du medarbejder eller borger, skal du rette dit spørgsmål til lederen på det sted, som din henvendelse vedrører.

Vi besvarer mails i tidsrummet mandag til fredag kl. 8-15.

For spørgsmål fra ældre, sundheds- og socialområdet vil det kun være muligt at kontakte sundhedsberedskabet via mailen her: sundhedsberedskab@silkeborg.dk

Henvendelser besvarer vi mandag til fredag kl. 8-15.

Har du henvendelser til Børne- og Familieafdelingen, så skriv til:

• Børne- og Familieafdelingens hovedpostkasse: bornogfamilie@silkeborg.dk
  • Telefon: 89 70 17 10

Ovenstående er bemandet i hele ferieperioden – alle henvendelser vedr. Covid-19 videreformidles til ferieberedskabet, som varetages af afdelingsledelsen.

Spørgsmål vedr. genåbning i Dagtilbud: Kontakt hotline i Børne- og Undervisningsministeriet

Henvendelser til Skoleafdelingen:

Information til medarbejdere

Dagplejen og daginstitutioner: Informationer til medarbejdere i dagtilbud

Skoler og skolefritidsordninger: Informationer til medarbejdere i skoler

Generelt: