Anonym betyder, at vi ikke registrerer og journaliserer din henvendelse, ligesom du heller ikke behøver at oplyse dit navn.
Åben anonym rådgivning hos familiekonsulent i Familie- og Ungekontakten
Et tilbud til familier, børn og unge i Silkeborg Kommune med behov for at drøfte alle typer problemer eller bekymringer enten personligt eller per telefon.
Samtaler foregår på torsdage i tidsrummet kl. 15-17.
Hvis du har behov for yderligere støtte end 1-2 samtaler, skal du kontakte Familierådgivningen.
Åben anonym rådgivning hos en familierådgiver i Familierådgivningen
Familierådgivningen tilbyder dig 1 samtale personligt eller per telefon. Hvis du har brug for yderligere støtte hjælper vi med den videre proces.
Kontakt Familierådgivningen:
tlf. 89 70 17 10 eller
send sikkert - Digital post
Rådgivende samtaler på Silkeborg Ungdomsskole
På Silkeborg Ungdomsskole har du mulighed for at få rådgivende og støttende samtaler. Samtalerne varetages af en psykolog, som er ansat i PPL (Pædagogisk Praksis og Læring). Psykologen vil ved den indledende kontakt vurdere, om dette tilbud passer til den problemstilling, du kommer med.
Du har mulighed for at få op til fem samtaler, og sammen med psykologen finder vi ud af, om der er behov for én eller flere samtaler. Formålet med samtalerne er at medvirke positivt til din trivsel og læring i skolen ved blandt andet at forebygge, at små problemer vokser sig store.
Hvis du har behov for noget andet eller yderligere end rådgivende og støttende samtaler, kan du få hjælp til, hvor du kan henvende dig.
Vi tilbyder rådgivningen mandage fra kl. 13-15, og samtalerne foregår på Silkeborg Ungdomsskole, Oslovej 2. Rådgivningen varetages af autoriseret psykolog Astrid Nyboe Bach. Du skal booke tid i forvejen på mobil 3047 3725 eller alternativt igennem din lærer.
Psykologer i PPL er underlagt selvstændig journalpligt, og psykologer er underlagt tavshedspligt. Såfremt der er behov for yderligere tiltag, vil psykologen kontakte skolen mhp. et møde med dig og/eller dine forældre.
Åben tværfaglig rådgivning til forældre med mindre børn
Du kan få rådgivning til de spørgsmål, bekymringer eller problemer, der kan opstå i alle familier, for eksempel om: Barnets trivsel og udvikling, opdragelse af barnet, barnets forhold til kammerater, barnets forhold til voksne og søskende, barnets skolestart, bekymringer i forbindelse med sygdom, dødsfald eller andet.
Rådgivningen foregår i barnets institution sammen med barnets pædagog.
Spørg i dit barns institution, om tidspunkt for næste rådgivning (enkelte institutioner tilbyder ikke rådgivningen).