Selvbetjening og tidsbestilling

Fritid

Silkeborg Kommune rummer det hele. Du kan opleve naturen med motion i højt tempo eller nyde at fordybe dig i den, og du finder også et pulserende byliv med caféer og shopping.

To mand spiller bold i kajak

Motion i naturen

I Silkeborgs skønne natur er der både plads til dig, der gerne vil give den gas på mountainbikes eller sejle i kajak på søerne. Du finder links til forskellige klubber herunder:

På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om de forskellige kultur- og fritidstilbud, du finder i kommunen. Her kan du fx læse mere om Børnekultur Silkeborg.

Byliv

De fleste butikker er samlet i Silkeborg midtby. Her finder du alt fra små specialbutikker til internationale kæder, og når du trænger til en pause, er der rig mulighed for at stille sulten og hvile benene på en af de mange hyggelige caféer og restauranter. Du kan læse mere om de forskellige butikker og se deres åbningstider på Handel Silkeborgs hjemmeside eller følge facebooksiden.

Mere inspiration

Se videoen fra bosætterkampagnen "Silkeborg Kalder", der viser dig alt det Silkeborg også er udover stille søer.

Du kan også få mere inspiration til et aktivt og inspirerende fritidsliv i Silkeborg Kommune på Turisme Silkeborgs hjemmeside.

Bliv frivillig i din fritid

En god måde at lære nye mennesker at kende på er at melde sig som frivillig i en forening eller organisation. Du finder mere information om frivillighed på denne side.

Kommunen samarbejder også med Frivilligcenter Silkeborg, hvor du bl.a. kan få hjælp og rådgivning i forhold til den frivillige verden. Du finder flere informationer på centeret hjemmeside.