Nyheder om Flytte, bo og bygge

Her kan du læse nyheder i kategorien Flytte, bo og bygge

Betydeligt kortere sagsbehandlingstid på byggesager

Virksomheder og borgere får i dag behandlet deres byggesag på fire uger i gennemsnit mod syv uger for et år siden. Det er et fald i den gennemsnitlige sagsbehandlingstid på næsten 40 %.

Vind prisen for årets lokalområde 2019

Prisen går til et område, der har gjort en særlig indsats for at styrke livet i lokalområdet. Med prisen følger 40.000 kr. til det projekt, der står øverst på områdets ønskeliste.

Byggeansøgninger sætter rekord i Silkeborg

Væksten i Silkeborg Kommune er stor. Stadig flere bygger boliger, og antallet af byggeansøgninger sætter rekord for andet år i træk.

Arkitektkonkurrence for kæmpeareal i Silkeborg midtby

Silkeborg Kommune, foreningen Realdania og lokale aktører har indgået et partnerskab om at gennemføre en parallelkonkurrence om en samlet masterplan for Søfronten og Havnen i Silkeborg by. Masterplanen skal styrke sammenhængen mellem Silkeborgs nærhed til natur og bylivet i byens midte.

Forslag til lokalplan for Erhvervskorridoren i offentlig høring

Langs Silkeborgmotorvejen ligger Erhvervskorridoren - et godt 40 hektar stort område med gode erhvervsmuligheder. Silkeborg Kommune fremlægger nu forslag til lokalplan for Erhvervskorridoren i offentlig høring.

Mange nye boliger i Silkeborg

I løbet af de næste fem år bliver der efter planen bygget godt 3200 nye boliger i Silkeborg.

Antallet af nye boliger det højeste i 10 år

Silkeborg Kommune har i 2017 fået 548 nye boliger. Det er over dobbelt så mange boliger som i 2016 og det højeste antal siden finanskrisen.

Borgermøde om forebyggelse af indbrud

Få gode, konkrete råd til at undgå indbrud, når Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden sammen med Silkeborg Kommune og Midt- og Vestjyllands Politi inviterer til borgermøde torsdag den 9. november 2017.

Ekspropriation Nordre Højmarksvej

Ekspropriation til Silkeborg Kommune – realisering af lokalplan 13-007 ved Nordre Højmarksvej 27 og 29, 8600 Silkeborg

Silkeborg har den hurtigste sagsbehandlingstid i Østjylland

Ny opgørelse fra Dansk Byggeri viser, at Silkeborg Kommune er hurtigst til at behandle byggesager i Østjylland.