Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Handicap og psykiatri

Her kan du læse nyheder i kategorien Handicap og psykiatri

Silkeborg Kommune-rådgivning på nettet kan vinde europæisk pris

Det Kriminalpræventive Råd har indstillet den digitale stofrådgivning, Netstof.dk, til den europæiske prisoverrækkelse ECPA. Silkeborg Kommune er medlemskommune i projektet og med til at sikre, at unge får hjælp til
rusmiddelproblemer på nettet.

Silkeborg vinder innovationspris

Virtual reality briller (VR-briller) hjælper unge med at tackle deres sociale angst. Nu har projektet vundet Center for Offentlig Innovations Hverdagsinnovationspris.

Silkeborg holder Skør med Rock

Den 6. juni går det løs i Lunden i Silkeborg, når cirka 35 bands fra hele Jylland spiller til musikfestivalen Skør med Rock. Det er 26. gang festivalen afholdes – og første gang i Silkeborg.

Nyt samarbejde sætter fokus på adgangsforhold

Silkeborg Kommune har indgået et nyt samarbejde med foreningen God Adgang, der skal informere borgere og turister om adgangsforholdene og tilgængeligheden til kommunens bygninger.

Åbning af nyt ungekulturhus i Silkeborg

Torsdag 24. januar slår Ungekulturhuset i Silkeborg officielt dørene op til et nyt samlingssted for unge på Campus Bindslevs Plads. Huset skal blandt andet give de unge et sted, hvor de kan danne nye relationer og netværk på tværs af de forskellige ungemiljøer og uddannelsesinstitutioner.

Nyt tilbud i Silkeborg midtby gør det nemt at få råd og vejledning

Det skal være nemmere for borgere at få råd og vejledning om sociale problemer.

Børnecenter Solbo i Resenbro er nomineret til pris

Arbejdsmiljørådet har offentliggjort, at Børnecenter Solbo er nomineret til årets arbejdsmiljøpris i kategorien Psykisk Arbejdsmiljø.

Silkeborgs nye botilbud i Balle begynder at tage form

Den store ombygning af Ballelund Plejecenter, til et nyt botilbud for unge voksne med psykisk sårbarhed, er gået i gang. Ved årsskiftet kan de første beboere flytte ind.

Stadig flere får ondt i livet

Stadig flere borgere rammes af psykiske lidelser. En fælles, styrket indsats er baggrunden for KKR-konferencen onsdag 7. marts 2018 i Silkeborg. Her mødes over 180 aktører, med en aktie i den nære psykiatri, for at drøfte, hvordan hjælpen til borgerne kan gøres endnu bedre.

Silkeborg Kommune med i frikommunenetværk

I en række forsøg arbejder syv kommuner på at fastholde styringen af udgifterne på det specialiserede socialområde og forbedre borgerens valgfrihed og selvbestemmelse.