Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Handicap og psykiatri

Her kan du læse nyheder i kategorien Handicap og psykiatri

Informationsmøde om nyt botilbud for hjemløse i Alderslyst

Silkeborg Kommune har gennem de sidste år arbejdet på et nyt og større forsorgstilbud, der i imødekommer det stigende antal hjemløse. Forud for åbningen inviterer vi naboer og andre interesserede til informationsmøde om det nye tilbud.

Coronavirus: Se hvor du kan få hjælp, støtte og rådgivning

Her kan du se en liste over tilbud, hvor du kan få støtte, hjælp og rådgivning - eller melde dig som frivillig – under corona-epidemien.

Information om coronavirus på socialområdet

Coronavirus: Tag ansvar, begræns smitte og pas på ældre, syge og svage

Vær ansvarlig, undgå at sprede smitte og pas især på ældre, syge og svage medborgere, fordi det har store konsekvenser, hvis de bliver smittet.

Du kan måske få genoptaget din sag om tabt arbejdsfortjeneste til pasning af alvorligt sygt eller handicappet barn

Har du som forælder modtaget dækning for tabt arbejdsfortjeneste for at passe dit alvorligt syge eller handicappede mindreårige barn i en eller flere perioder siden den 1. januar 2012? Og har din indtægt været så høj, at du var omfattet af ydelsesloftet? Hvis du kan svare ja til disse to spørgsmål, så kan du måske få genoptaget sagen. Vi skal bede dig om at kontakte os, hvis du ønsker din sag genoptaget.

Silkeborg Kommune-rådgivning på nettet kan vinde europæisk pris

Det Kriminalpræventive Råd har indstillet den digitale stofrådgivning, Netstof.dk, til den europæiske prisoverrækkelse ECPA. Silkeborg Kommune er medlemskommune i projektet og med til at sikre, at unge får hjælp til
rusmiddelproblemer på nettet.

Silkeborg vinder innovationspris

Virtual reality briller (VR-briller) hjælper unge med at tackle deres sociale angst. Nu har projektet vundet Center for Offentlig Innovations Hverdagsinnovationspris.

Silkeborg holder Skør med Rock

Den 6. juni går det løs i Lunden i Silkeborg, når cirka 35 bands fra hele Jylland spiller til musikfestivalen Skør med Rock. Det er 26. gang festivalen afholdes – og første gang i Silkeborg.

Nyt samarbejde sætter fokus på adgangsforhold

Silkeborg Kommune har indgået et nyt samarbejde med foreningen God Adgang, der skal informere borgere og turister om adgangsforholdene og tilgængeligheden til kommunens bygninger.

Åbning af nyt ungekulturhus i Silkeborg

Torsdag 24. januar slår Ungekulturhuset i Silkeborg officielt dørene op til et nyt samlingssted for unge på Campus Bindslevs Plads. Huset skal blandt andet give de unge et sted, hvor de kan danne nye relationer og netværk på tværs af de forskellige ungemiljøer og uddannelsesinstitutioner.