Silkeborg Gadekunst Festival

Silkeborg Gadekunst Festival vender tilbage i april 2021 som en del af Silkeborg By’s 175 års jubilæum!

Sommerfuglegavl, Gadekunst Festival 2020. Kunstner: Mantra Foto: Bo Nørgaard
De sidste to år er festivalen blevet afviklet med stor succes, og til glæde for både samarbejdspartnere, kunstnere og borgere i Silkeborg Kommune. Festivalen i 2021 bygger videre på alle de gode erfaringer fra 2019 og 2020 – men samtidig ønsker vi at afprøve nye formater for samarbejder.

I forbindelse med markeringen af festivalen i 2021, vil der blive udgivet en publikation som forbinder de første tre udgaver af Silkeborg Gadekunst Festival på en både historisk og fremadskuende måde. Udgivelsen vil blandt andet indeholde årets program, et indblik i Silkeborgs gadekunst-historie, Silkeborg gadekunst ruten mm. Følg med på "Det sker i Silkeborg" for program og opdateringer vedr. Covid-19.

Det sker i Silkeborg

Silkeborg Gadekunst Festival har primært til sigte at understøtte det lokale kunstmiljø og hente inspiration til videre kunstnerisk udvikling og engagement til Silkeborg Kommune.