Selvbetjening og tidsbestilling

Visionskommune for "Bevæg dig for livet"

Outdoor og aktiviteter i naturen en vigtig betingelse for det gode liv. "Bevæg Dig For Livet" og Silkeborg Kommune arbejder sammen om at endnu flere borgere bliver aktive i naturen.

Kvinder der laver udendørs aktiviteter

Silkeborg som visionskommune for "Bevæg Dig For Livet"

Naturen og outdoorlivet ligger i Silkeborgernes DNA.

Rigtig mange børn og voksne, der bor i Silkeborg Kommune er aktive i naturen.

Løbe- og vandreture, kano, kajak og ture på cykel er de mest populære motionsformer blandt voksne borgere i Silkeborg Kommune. Sådan er det ikke andre steder i Danmark, viser tal fra "Bevæg Dig For Livet".

Men der er stadigvæk plads til at mange flere er aktive i naturen.

Derfor har vi indledt et forpligtende samarbejde med DGI og Danmarks Idrætsforbund, der skal motivere endnu flere til at være aktive i naturen. Samarbejdet hedder "Bevæg Dig For Livet", og målet er at få flere til at bevæge sig i naturen og styrke de lokale fællesskaber i naturen.

Vi håber og tror at hvis vi arbejder sammen, så har vi bedre muligheder for at lykkes med at få flere til at blive aktive i naturen. Derfor er det intentionen at styrke de frivillige foreninger og samarbejdet med de kommunale institutioner.

Vil du være med?

Brænder du inde med en ide eller indsats, der kan få flere med ud i naturen, så kontakt os endelig.

Vi håber, du vil være med – så vi sammen kan bevæge Silkeborg, og invitere endnu flere med ind i fællesskabet og ud i naturen.

Mere information om "Bevæg Dig For Livet"

Læs mere om "Bevæg Dig For Livet": 

Bevæg Dig For Livet

Visionsaftalen for Silkeborg