Selvbetjening og tidsbestilling

Tilskud til pensionist- og venneforeninger

Silkeborg Kommune yder tilskud til foreninger, råd og frivillige inden for Sundheds- og Omsorgsområdet i henhold til Servicelovens § 79. Her kan du læse om kriterierne for støtte, og om hvordan du søger.

Pensionist- og Venneforeninger, råd og frivillige med aktiverende og forebyggende tilbud til ældre, har mulighed for at søge økonomisk støtte til deres arbejde i 2019. 

Ansøgningsfristen er 30. oktober 2018

Grundbeløb kan søges af alle Pensionist- og Venneforeninger og er uafhængigt af antal medlemmer. Grundbeløbet er til aktiviteter til foreningens egne medlemmer.

Aktivitetstilskud kan søges af Pensionist- og Venneforeninger o.a., der målretter aktiviteter mod sårbare ældre. Det kan være beboere på plejecentre samt ældre borgere i lokalområdet, som kan have behov for aktivitetstilbud, som medvirker til at fastholde og udvikle et netværk, trivsel og livskvalitet.

Spørgsmål kan rettes til frivillighedskoordinator Anna-Louise Sollann Sørensen, Rosengårdcentret, tlf. nr. 89 70 35 21 eller 24 65 53 70.

Ansøgningen sendes til:

Ansøgningen sendes pr. e-mail til ella.christensen@silkeborg.dk eller pr. post til Silkeborg Kommune, Sundheds- og Omsorgsafdelingen, Søvej 3, 8600 Silkeborg.

Ansøgningsskema - tryk her