Selvbetjening og tidsbestilling

Mødelokaler

Er din forening godkendt under folkeoplysningsloven, har vi nogle mødelokaler, I kan få lov til at låne til jeres foreningsaktiviteter og møder primært i forbindelse med idrætsarrangementer i hallerne. Mødelokalerne ligger i forbindelse med JYSK arena, Sydbyhallerne og Voelhallerne.

Voksne, der står ved en tavle og bliver undervist

Godkendte foreninger kan låne mødelokaler i

JYSK arena:

  • Tal og Tanker Lounge  

Sydbyhallerne (forplejning må gerne medbringes):

  • Mødelokale (”Caféen)

Voelhallerne:

  • Det gamle bibliotek

Leje af mødelokaler

Er din forening ikke godkendt, har I stadig mulighed for at leje mødelokalerne. Mødelokalerne kan I leje til mødeaktiviteter, og prisen for leje af et lokale er 270 kroner i timen.

Booking af mødelokaler

Du kan selv booke en tid til din forening. Bookingsystemet finder du under selvbetjeningsløsningen. 

Oplever du problemer med at bruge systemet, er du velkommen til at kontakte Kultur- og Borgerserviceafdelingen. Ønsker du vejledning i at bruge bookingsystemet, beder vi dig ringe til os, når du sidder foran skærmen, så vi kan vejlede dig direkte.

Har du ikke et login

For at kunne booke en tid til din forening i et af mødelokalerne, skal din forening være godkendt under folkeoplysningsloven. Hvis din forening ikke er det, kan du søge om at få den godkendt via linket nedenfor: 

Godkendelse af foreninger

Er din forening godkendt, men ikke har et login, skal I oprettes som bruger i Fritidsportalen og afvente godkendelse af Kultur- og Borgerserviceafdelingen. Opret din forening som bruger af fritidsportalen via nedenstående link:

Ny bruger på Fritidsportalen