Selvbetjening og tidsbestilling

Kunstgræsbaner

Foreninger i og uden for Silkeborg Kommune har mulighed for at booke tider på kommunens kunstgræsbaner. Din forening betaler leje eller gebyr, alt efter om foreningen hører hjemme i Silkeborg Kommune, og banens størrelse.

For foreninger i Silkeborg Kommune

Du kan booke en tid til din forening under selvbetjeningsløsningen.

Oplever du problemer med at bruge systemet eller ønsker du yderligere vejledning i at bruge bookingsystemet, er du velkommen til at kontakte Kultur- og Borgerserviceafdelingen. Hvis du ønsker hjælp til bookingsystemet beder vi dig ringe, når du sidder foran skærmen, så vi kan vejlede dig direkte. 

Mere information om kunstgræsbanerne

I kan få anvist banerne som 11 eller 8 mandsbaner, og I skal betale et gebyr per modul. Et modul svarer til 1 time og 30 minutter.

For foreninger, der hører hjemme i Silkeborg Kommune:
11 mandsbane:     330 kroner per modul 
8 mandsbane:       215 kroner per modul

Bjerget
Hasselvej 13
8620 Kjellerup

Buskelund Idrætsanlæg
Buskelundtoften 1
8600 Silkeborg

Marienlund
Stadion Allé 14
8600 Silkeborg 

Søholt
Ansvej 114
8600 Silkeborg

For at kunne booke en tid til din forening, skal foreningen være godkendt under folkeoplysningsloven. Hvis din forening ikke er det, kan du søge om at få den godkendt via linket nedenfor:

Godkendelse af foreninger 

Er din forening godkendt, men har ikke et login, skal du kontakte Kultur- og Borgerserviceafdelingen.

Det kan forekomme, at vejafdelingen skal rydde kunstgræsbanerne for sne eller lignende. I disse tilfælde skal I forlade banerne, og I må først benytte dem efter, at banerne er ryddet.
I skal ikke betale for banerne imens, de bliver ryddet.

Når banerne bliver saltet i vinterperioden, skal I være opmærksom på, at saltningen af kunstgræsbanerne kan skade læderfodboldstøvler.

Har du en forening uden for Silkeborg Kommune, har du mulighed for at se ledige tider via vores bookingsystem. Du behøver ikke noget login for blot at se i vores bookingsystem. 

Ønsker du at booke en tid på kunstgræsbanen, kan du kontakte Kultur- og Borgerserviceafdelingen. 

Priser for 2019

Banerne kan I leje som 11 eller 8 mandsbaner, og priserne udregner vi per modul. Et modul svarer til 1 time og 30 minutter.

For foreninger uden for Silkeborg Kommune:
11 mandsbaner:     1.085 kroner per modul 
8 mandsbaner:        645 kroner per modul 

JYSK park er et topmoderne fodboldstadion til brug for klubber/foreninger, der har fodbold som formål. Kunstgræsbanen på JYSK park er derfor forbeholdt fodboldklubber, som vil anvende banen til afvikling af kampe i 11-mands fodbold, dog kan der ved særlige lejligheder dispenseres herfor.

Læs forretningsgangen for brug af kunstgræsbanen på JYSK park her (pdf)