Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Coronavirus: Bibliotekerne fortsætter tilbud online

I Silkeborgs bibliotekers 100-årige historie har der aldrig været en lignende lukkeperiode. Til gengæld knokler medarbejderne med at hjælpe brugerne i gang med digitale muligheder og inspirere til lærerige aktiviteter derhjemme.

Coronavirus: Den kreative skole fortsætter med undervisning online

Silkeborg Kommune har lukket samtlige kulturinstitutioner som følge af coronavirus. Alligevel arbejder medarbejderne på højtryk hjemmefra for at sikre så mange kulturtilbud til børnene som muligt hjemmefra.

Opdateret - Cornavirus: Silkeborg Kommune lukker delvist ned og nødberedskaber træder i kraft

Statsministeren meddelte 11. marts 2020, at myndighederne iværksætter nye tiltag for at imødegå spredning af smitte med coronavirus. Informationerne her opdateres løbende…

Program for Børnenes Kulturdag

Tag børnene med til masser af kulturoplevelser søndag 22. marts. Der er fri entré.

Glæd dig til Børnenes Kulturdag 2020

En jagt efter 7 stygge møgdyr, hestevognstur i den smukke skov og pandekager på brændekomfur, et 14 meter langt, vævet kunstværk, H.M. Dronning Margrethes eventyrlige univers, et sjældent kig om bag ved det store teatertæppe og en forrygende familiekoncert! Det er blot nogle af de oplevelser som venter, når Silkeborg Kommune og kulturinstitutionerne byder indenfor til Børnenes Kulturdag søndag 22. marts. I år med endnu flere åbne kultursteder!

EM i adventure race i Silkeborg er en succes et halvt år før startskuddet

Der bliver hård konkurrence om europamesterskabet i adventure race, når 40 hold og 160 adventure racere er klar til start på den 575 km lange rute. Det gør den 16. udgave af Yeti Adventure Challenge Silkeborg til en succes, selvom startskuddet først lyder i september.

Silkeborg bliver vært for europæisk outdoorkonference

I 2021 skal Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad - være vært for konferencen Outdoor Sports Euro’Meet, der samler europæiske outdoorbyer, forskere, universiteter, organisationer og andre outdoorinteresserede.

Salg af navneret til hal i Hvinningdal

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Hvinningdal til salg.

Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2019?

Igen i år kan initiativrige ildsjæle nomineres til Sundhedsprisen 2019. Kender du en frivillig, en forening, et værested, en virksomhed eller en institution, der skaber mere sundhed, fællesskab og trivsel i hverdagen for andre i Silkeborg Kommune? Sidste frist for at indstille kandidater er tirsdag d. 29. oktober 2019.

Caféen i Nordre Fælleshus søger forpagter

Kunne du tænke dig at være forpagter af caféen i det helt nye Nordre Fælleshus? Så er chancen her!