Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Silkeborg tiltrækker europæisk outdoorkonference i september 2021

Fra 7.-9. september 2021 bliver Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad – vært for den europæiske outdoorkonference Outdoor Sports Euro’Meet. Allerede nu bliver der lagt op til en konference i bæredygtighedens navn.

Børn og unge får en sommer fyldt med aktiviteter i Danmarks Outdoor Hovedstad

Efter et forår med lukkede skoler og vennerne på afstand, kan børn og unge i Silkeborg Kommune se frem til en sommer fyldt med sjove tilbud

Østre Søbad byder nu badegæster velkomne

Nu åbner Østre Søbad endelig op for glade badegæster – og åbningen af Vestre Søbad er lige på trapperne. Så pak håndklæde og badetøj og oplev selv de nye oaser ved Almindsø.

Endelig aftale om Regatta 2021 er på plads

I dag satte foreningen Regatta Silkeborg og Silkeborg Kommune den endelige underskrift på aftalen om Regatta i 2021.

Slutevaluering: Receptpligtig kultur gør en forskel

Fælleslæsning, kor, samtalesalon om kunst og et besøg hos Tollundmanden. Det er nogle af de oplevelser, som borgere fra Silkeborg Kommune, der har deltaget i Kultur på Recept, har fået med i bagagen.

Coronavirus: På mandag genåbner indendørs idrætsanlæg

Fra på mandag 15. juni 2020 kan indendørs idrætsanlæg genåbne. Det gælder hele det indendørs anlæg og inkluderer omklædningsrum, toiletfaciliteter, osv. Svømmehaller åbner gradvist i løbet af juni.

Silkeborg Gadekunst Festival 2020

Silkeborg holder igen i år Gadekunst festival. Denne sommer bliver kulturoplevelserne spredt over hele sommeren for at skabe aktivitet og kunst i byrummet i en længere periode.

Oplev Vores Natur i Silkeborg

Med Vores Natur samler vi outdoor- og naturoplevelser i hele Silkeborg Kommune i 2020. Få overblikket over alle aktiviteter og oplevelser.

50 mio. til nyt Silkeborg Svømmecenter

Byrådet har godkendt et anlægstilskud på 50 mio. kr. til Silkeborg Svømmecenter, og samtidig garanterer Silkeborg Kommune for et lån på op til 155 mio. kr. til den selvejende institution, som står for at opføre og drive det nye svømmecenter.

Coronavirus: Udendørs idrætsanlæg er åbne for foreninger

I forlængelse af den politiske aftale pr. 7. maj 2020 om fase 2 af genåbningen af Danmark, bliver kommunens udendørs idrætsanlæg fra mandag 11. maj tilgængelige for idræts- og foreningsliv – også for kommunens mange fodboldklubber.