Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Silkeborg åbner ny bikepark i international kaliber

Silkeborg Bikepark er åbnet og indviet, så nu kan alle frit og når som helst bruge de mange spor med forskellige sværhedsgrader.

Silkeborg Gadekunstfestival 2019

Fra 11. til 15. juni 2019 vil det myldre frem med kunstværker, foredrag, workshops m.m. under Silkeborgs første gadekunstfestival.

Se Gødvads nye hal

I 2021 kan Gødvad slå dørene op til et nyt halbyggeri, der udover en ny hal også rummer sale, et multihus og en foyer

Sommerkoncert med Prinsens Musikkorps og Sigurd Barrett

Glæd dig til at opleve Sigurd Barrett, når Prinsens Musikkorps traditionen tro spiller sommerkoncert i Indelukket i Silkeborg. Det sker lørdag 22. juni 2019 kl. 15.00.

Fodbold skal skabe endnu mere velfærd i Silkeborg

I denne uge har Silkeborg underskrevet en velfærdsalliance med DBU, der skal styrke arbejdet med velfærd og sundhed – og få endnu flere til at bevæge sig og blive aktive i fodboldklubber og foreningsliv.

Silkeborg bliver vært for EM i kano- og kajakmaraton i 2022

Danmarks Outdoor Hovedstad bliver vært for EM i kano- og kajakmaraton på Silkeborg Langsø i 2022.

Der er åben for tilmelding af events til folkemødet

Du kan nu og frem til 15. maj tilmelde dit event til Folkemødet i Silkeborg 2019. Årets tema er identitet.

Silkeborg topper liste: Flest muligheder for skovidræt

Silkeborg ligger nr. 1 i Danmark over kommuner med flest muligheder for skovidræt og nr. 2, når det gælder flest muligheder for både skovidræt og vandsport. Det viser en undersøgelse lavet af Dansk Idrætsforbund.

Riverboat og DGI skal arrangere Regatta i 2021

Økonomi- og Erhvervsudvalget har i dag besluttet, at Riverboat sammen med DGI skal stå som arrangør af Regattaen. Det betyder samtidig, at Regatta bliver i 2021, så der er bedre tid til at arrangere regattaen.

Anerkendte musikere giver tangokoncert i Silkeborg

Den 8. marts kan du besøge tangoens verden, når Prinsens Musikkorps, Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen gæster Silkeborg til en tangokoncert.