Selvbetjening

Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Udeservering på Bindslevs Plads

Er du interesseret i at have udeservering på Bindslevs Plads? Så er det nu, du har chancen.

Kom og skab events til folkemødet under temaet identitet

Folkemødet i Silkeborg 2019 handler om identitet. Vil du skabe events sammen med mange andre, så kom til samling 5. marts.

Børnenes Kulturdag 2019

Søndag 17. marts 2019 er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Der er børnekoncert på Bindslevs Plads. Inden da arrangerer kultursinstitutionerne særlige aktiviteter for børnene og giver fri entre til hele familien.

Se fremtidens Vestre og Østre Søbad

Lys på broerne, sauna på Østre Søbad, børnebassin og arkitektoniske, runde badebroer. Det er nogle af de faciliteter, Danmarks Outdoor Hovedstad i fremtiden kan tilbyde sine gæster, når de besøger Østre og Vestre Søbad.

Åbning af nyt ungekulturhus i Silkeborg

Torsdag 24. januar slår Ungekulturhuset i Silkeborg officielt dørene op til et nyt samlingssted for unge på Campus Bindslevs Plads. Huset skal blandt andet give de unge et sted, hvor de kan danne nye relationer og netværk på tværs af de forskellige ungemiljøer og uddannelsesinstitutioner.

Kjellerup starter jubilæum med indvielse af ny bypark

Fakkeloptog, levende musik og samling af hele byen. Det var opskriften på indvielsen af Kjellerups nye park, Skovbakken, der samtidig var startskuddet til fejringen af byens 150 års jubilæum.

Europæisk kulturhovedstad: Samarbejde mellem kommunerne har skabt mest værdi

I denne uge præsenterede Aarhus Universitet sin evaluering af Europæisk Kulturhovedstad 2017. Samarbejdet mellem region, kommuner og kulturaktører, der i dag hedder Europæisk Kulturregion, blev fremhævet som kulturhovedstadsårets særlige DNA og en af de allerstørste gevinster.

Vil I være fremtidens regattaarrangør?

Ild, vand og sejlads har siden den allerførste regatta i 1899, været omdrejningspunktet for en af Danmarks smukkeste folkefester. Nu er der brug for en forening, der vil bære faklen videre og skabe fremtidens regatta.

Podcasts skal formidle Gudenåens kulturhistorie

I løbet af 2019 kan du blive klogere på Gudenåens kulturhistorie, mens du kører bil, støvsuger eller går en tur derude, hvor det hele fandt sted. Det skal en ny podcastserie sørge for.

Flere skal være aktive i naturen

I samarbejde med DGI og DIF ønsker Silkeborg Kommune at få flere til at dyrke motion – gerne udendørs i Danmarks Outdoor Hovedstad.