Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Vær med i cykelfesten når Danmarks største cykelløb kommer til Silkeborg

Onsdag 21. august 2019 bliver én stor cykelfest, når PostNord Danmark Rundt starter i Danmarks Outdoor Hovedstad.

Oplev gadeteater i international klasse

Fra 14.-17. august 2019 kan du på helt tæt hold opleve gakkede, opfindsomme og fortryllende forestillinger til Silkeborg Gadeteaterfestival, når gaderne i Silkeborg by bliver brugt som scene.

ZULU Sommerbio inviterer Silkeborg på film under åben himmel

25. og 26. juli er du inviteret til ZULU Sommerbio i Indelukket i Silkeborg by, hvor du gratis kan se storfilm under åben himmel.

Salg af navneret til hal i Gødvad

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Gødvad til salg.

Silkeborg indvier Danmarks største skatepark

Den 29. juni 2019 har vi indviet Silkeborg Skatepark - Danmarks største målt på kvadratmeter. Skateparken er placeret oven på Silkeborgmotorvejens tunnel.

Ny bane i Voel opkaldt efter Kasper Dolberg

Fredag d. 21. juni 2019 blev en ny multibane i Voel indviet. Med Kasper Dolbergs pris som årets fodboldtalent i Holland i 2017, fulgte muligheden for at etablere en multibane i sin hjemby. Derfor kommer banen til at hedde Cryuff Court Kasper Dolberg.

Silkeborg åbner ny bikepark i international kaliber

Silkeborg Bikepark er åbnet og indviet, så nu kan alle frit og når som helst bruge de mange spor med forskellige sværhedsgrader.

Silkeborg Gadekunstfestival 2019

Fra 11. til 15. juni 2019 vil det myldre frem med kunstværker, foredrag, workshops m.m. under Silkeborgs første gadekunstfestival.

Se Gødvads nye hal

I 2021 kan Gødvad slå dørene op til et nyt halbyggeri, der udover en ny hal også rummer sale, et multihus og en foyer

Sommerkoncert med Prinsens Musikkorps og Sigurd Barrett

Glæd dig til at opleve Sigurd Barrett, når Prinsens Musikkorps traditionen tro spiller sommerkoncert i Indelukket i Silkeborg. Det sker lørdag 22. juni 2019 kl. 15.00.