Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Salg af navneret til hal i Hvinningdal

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Hvinningdal til salg.

Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2019?

Igen i år kan initiativrige ildsjæle nomineres til Sundhedsprisen 2019. Kender du en frivillig, en forening, et værested, en virksomhed eller en institution, der skaber mere sundhed, fællesskab og trivsel i hverdagen for andre i Silkeborg Kommune? Sidste frist for at indstille kandidater er tirsdag d. 29. oktober 2019.

Caféen i Nordre Fælleshus søger forpagter

Kunne du tænke dig at være forpagter af caféen i det helt nye Nordre Fælleshus? Så er chancen her!

Danmarks bedste sprintere på vand i Silkeborg

400 roere kommer til Silkeborg for at kæmpe om at blive danmarksmester og dermed Danmarks hurtigste på vand i kano og kajak.

Vær med i cykelfesten når Danmarks største cykelløb kommer til Silkeborg

Onsdag 21. august 2019 bliver én stor cykelfest, når PostNord Danmark Rundt starter i Danmarks Outdoor Hovedstad.

Oplev gadeteater i international klasse

Fra 14.-17. august 2019 kan du på helt tæt hold opleve gakkede, opfindsomme og fortryllende forestillinger til Silkeborg Gadeteaterfestival, når gaderne i Silkeborg by bliver brugt som scene.

ZULU Sommerbio inviterer Silkeborg på film under åben himmel

25. og 26. juli er du inviteret til ZULU Sommerbio i Indelukket i Silkeborg by, hvor du gratis kan se storfilm under åben himmel.

Silkeborg indvier Danmarks største skatepark

Den 29. juni 2019 har vi indviet Silkeborg Skatepark - Danmarks største målt på kvadratmeter. Skateparken er placeret oven på Silkeborgmotorvejens tunnel.

Ny bane i Voel opkaldt efter Kasper Dolberg

Fredag d. 21. juni 2019 blev en ny multibane i Voel indviet. Med Kasper Dolbergs pris som årets fodboldtalent i Holland i 2017, fulgte muligheden for at etablere en multibane i sin hjemby. Derfor kommer banen til at hedde Cryuff Court Kasper Dolberg.

Silkeborg åbner ny bikepark i international kaliber

Silkeborg Bikepark er åbnet og indviet, så nu kan alle frit og når som helst bruge de mange spor med forskellige sværhedsgrader.