Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

EM i adventure race i Silkeborg er en succes et halvt år før startskuddet

Der bliver hård konkurrence om europamesterskabet i adventure race, når 40 hold og 160 adventure racere er klar til start på den 575 km lange rute. Det gør den 16. udgave af Yeti Adventure Challenge Silkeborg til en succes, selvom startskuddet først lyder i september.

Silkeborg bliver vært for europæisk outdoorkonference

I 2021 skal Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad - være vært for konferencen Outdoor Sports Euro’Meet, der samler europæiske outdoorbyer, forskere, universiteter, organisationer og andre outdoorinteresserede.

Salg af navneret til hal i Hvinningdal

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Hvinningdal til salg.

Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2019?

Igen i år kan initiativrige ildsjæle nomineres til Sundhedsprisen 2019. Kender du en frivillig, en forening, et værested, en virksomhed eller en institution, der skaber mere sundhed, fællesskab og trivsel i hverdagen for andre i Silkeborg Kommune? Sidste frist for at indstille kandidater er tirsdag d. 29. oktober 2019.

Caféen i Nordre Fælleshus søger forpagter

Kunne du tænke dig at være forpagter af caféen i det helt nye Nordre Fælleshus? Så er chancen her!

Danmarks bedste sprintere på vand i Silkeborg

400 roere kommer til Silkeborg for at kæmpe om at blive danmarksmester og dermed Danmarks hurtigste på vand i kano og kajak.

Vær med i cykelfesten når Danmarks største cykelløb kommer til Silkeborg

Onsdag 21. august 2019 bliver én stor cykelfest, når PostNord Danmark Rundt starter i Danmarks Outdoor Hovedstad.

Oplev gadeteater i international klasse

Fra 14.-17. august 2019 kan du på helt tæt hold opleve gakkede, opfindsomme og fortryllende forestillinger til Silkeborg Gadeteaterfestival, når gaderne i Silkeborg by bliver brugt som scene.

ZULU Sommerbio inviterer Silkeborg på film under åben himmel

25. og 26. juli er du inviteret til ZULU Sommerbio i Indelukket i Silkeborg by, hvor du gratis kan se storfilm under åben himmel.

Silkeborg indvier Danmarks største skatepark

Den 29. juni 2019 har vi indviet Silkeborg Skatepark - Danmarks største målt på kvadratmeter. Skateparken er placeret oven på Silkeborgmotorvejens tunnel.