Nyheder om kultur, fritid og frivillige

Her kan du læse nyheder i kategorien Kultur, Fritid og frivillige

Salg af navneret til hal i Buskelund

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Buskelund til salg.

Silkeborg bliver vært for EM i kano- og kajakmaraton i 2022

Danmarks Outdoor Hovedstad bliver vært for EM i kano- og kajakmaraton på Silkeborg Langsø i 2022.

Der er åben for tilmelding af events til folkemødet

Du kan nu og frem til 15. maj tilmelde dit event til Folkemødet i Silkeborg 2019. Årets tema er identitet.

Silkeborg topper liste: Flest muligheder for skovidræt

Silkeborg ligger nr. 1 i Danmark over kommuner med flest muligheder for skovidræt og nr. 2, når det gælder flest muligheder for både skovidræt og vandsport. Det viser en undersøgelse lavet af Dansk Idrætsforbund.

Riverboat og DGI skal arrangere Regatta i 2021

Økonomi- og Erhvervsudvalget har i dag besluttet, at Riverboat sammen med DGI skal stå som arrangør af Regattaen. Det betyder samtidig, at Regatta bliver i 2021, så der er bedre tid til at arrangere regattaen.

Anerkendte musikere giver tangokoncert i Silkeborg

Den 8. marts kan du besøge tangoens verden, når Prinsens Musikkorps, Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen gæster Silkeborg til en tangokoncert.

Udeservering på Bindslevs Plads

Er du interesseret i at have udeservering på Bindslevs Plads? Så er det nu, du har chancen.

Kom og skab events til folkemødet under temaet identitet

Folkemødet i Silkeborg 2019 handler om identitet. Vil du skabe events sammen med mange andre, så kom til samling 5. marts.

Børnenes Kulturdag 2019

Søndag 17. marts 2019 er en virkelig god dag at tage dine børn med ud i kulturen. Der er børnekoncert på Bindslevs Plads. Inden da arrangerer kultursinstitutionerne særlige aktiviteter for børnene og giver fri entre til hele familien.

Se fremtidens Vestre og Østre Søbad

Lys på broerne, sauna på Østre Søbad, børnebassin og arkitektoniske, runde badebroer. Det er nogle af de faciliteter, Danmarks Outdoor Hovedstad i fremtiden kan tilbyde sine gæster, når de besøger Østre og Vestre Søbad.