Selvbetjening og tidsbestilling

Søsportens Hus giver søsporten bedre rammer

24. juni 2015 bliver Søsportens Hus indviet, og det giver Silkeborgs søsportsforeninger og søsportsinteresserede endnu bedre rammer og træningsvilkår

Silkeborg har et unikt sølandskab, og med indvielsen af Søsportens Hus ved Langsø bliver Silkeborg et endnu bedre sted for søsportsinteresserede.

”For Silkeborg Roklub er det med særlig stor spænding, at Søsportens Hus nu står færdig. Vi får nyt rovand, bedre forhold for kaproning og bedre plads til vores materiale. ”, lyder det fra Lene Søby, formand for Silkeborg Roklub.

Søsportens Hus giver Silkeborg Roklub, Silkeborg Kajakklub og Silkeborg Windsurfing Klub mulighed for at opbevare deres udstyr og så indeholder huset også badefaciliteter.

”De nye faciliteter byder på omklædningsrum og mulighed for bad. Aktivitet, der tidligere har fundet sted i et telt eller fra bagagerummet på en bil. Med Søsportens Hus vil vi stolt kunne vise byen frem”, siger Lars Damgaard, der er aktiv i Silkeborg Kajakklub.

Søsportens Hus er ikke kun til søsportsforeningerne. Hvis man ønsker at tage en tur på Langsø i sin kajak, robåd eller andet, så må man gerne bruge broen til at komme op og ned i vandet.

Ideen til Søsportens Hus kommer fra søsportsforeningerne, der har ønsket et anlæg til søsport ved Langsø, som nu bliver en realitet. Ambitionen for huset har været at bygge fremtidens idrætsanlæg, hvor både idrætter, foreninger og selvorganiserede idrætsudøvere mødes.


Sidst opdateret