Selvbetjening og tidsbestilling

Den kongelige ballet i Indelukket

Den kongelige ballet danser i Indelukket 12. juni 2018 kl. 19.00. Der kommer 13 dygtige solodansere, som bl.a. danser uddrag fra Svanesøen og Sylfiden.

Silkeborg Kommune har igen fornøjelsen at byde velkommen til Kongelig Sommerballet og de fantastiske dansere fra Den Kongelige Ballet. Tag madkurven med i Indelukket og nyd en smuk balletforestilling. Formanden for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Johan Brødsgaard byder velkommen. Kl. 18.30 er der opvarmning med dygtige, lokale dansere fra Byens Balletskole.

”Ballet er for alle, for dans er en urkraft, som alle kan mærke og intuitivt forstår. Alle kan danse,” siger balletmester Nikolaj Hübbe. ”Nogen kun med gardinerne trukket godt ned, andre mest til fester. Og så nogle få udvalgte der danser professionelt i kunstens Champions League. Mænd og kvinder som blandt andet er ansat i Den Kongelige Ballet, og som har perfektioneret kroppens bevægelser til den største kunst. De er stjerner. De er blevet ved med at udleve den trang til at danse, som vi alle kender.”

I år rejser 13 af Den Kongelige Ballets dygtigste solodansere, solister og korpsdansere på turné i Danmark med uddrag fra bl.a. Svanesøen, Sylfiden, Giselle og Napoli. 


Årets program bliver:


Dvorak Pas de deux
Pas de deux fra Sylfiden
Hvid svane pas de deux fra Svanesøen
Sort svane pas de deux fra Svanesøen
Pas de deux fra 1. aks af Kermessen i Brúgge
Pas de deux fra 2. akt af Giselle
Pas sept fra Et Folkesagn
Tarantel fra Napoli


Danserne bliver: 


Solist Alexander Bozinoff, solodanser Jonathan Chmelensky solodanser J’aime Crandall, solodanser Holly Jean Dorger, korpsdanser Astrid Elbo, solist Jón Axel Fransson, solodanser Andreas Kaas, solodanser Marcin Kupiñski, solodanser Kizzy Matiakis, korpdanser Meirambek Nazargozhayev, solodanser Ida Praetorius, korpsdanser Emma Riis-Kofoed og solodanser Amy Watson.  

 

Der er fri entre. 

 

 

Sidst opdateret