Coronavirus: Hjælpepakke på vej til kulturinstitutioner og turistattraktioner i Silkeborg

På tirsdag drøfter Økonomi- og Erhvervsudvalget en hjælpepakke på knap 1 mio. kr. til kulturinstitutioner og turistattraktioner, som er udfordret af coronakrisen.

Coronavirus nærbillede
Kulturinstitutioner og turistattraktioner er flere steder hårdt ramt af coronakrisen og den delvise nedlukning af samfundet. På tirsdag mødes Økonomi- og Erhvervsudvalget for at drøfte en hjælpepakke på 935.000 kr. til kulturinstitutioner og andre turistattraktioner, som er udfordret af coronakrisen i Silkeborg Kommune. Pengene er ikke øremærket nye kulturaktiviteter, men skal understøtte kommunens institutioner og attraktioner, som er ramt af nedlukningen. Beslutter Økonomi- og Erhvervsudvalget hjælpepakken, vil pengene bliver overført til Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, som vil koordinere hjælpen i sammenhæng med de erhvervs-hjælpepakker, som Økonomi- og Erhvervsudvalget iværksatte 21. april 2020.