Selvbetjening og tidsbestilling

Se Gødvads nye hal

I 2021 kan Gødvad slå dørene op til et nyt halbyggeri, der udover en ny hal også rummer sale, et multihus og en foyer

Foyeren i Gødvads nye hal

Gødvads eksisterende hal bliver i dag flittigt brugt af flere og er et naturligt mødested. I fremtiden kan lokalområdet se frem til endnu bedre faciliteter, når Gødvads nye halbyggeri står færdig.

Den nye hal bliver bygget i forlængelse af den eksisterende hal. De to haller forbindes af et multihus, hvor der vil være et café- og opholdsområde samt køkkenfaciliteter. Fra den nye hal vil der være adgang til skolens gymnastiksale. Alle byggeriets faciliteter mødes i foyeren. Desuden opføres der to nye store omklædningsrum til halbyggeriet.

Et halbyggeri med flere muligheder

Halbyggeriets nøgleord er fleksibilitet og sammenhæng, så byggeriet kan huse flere forskellige aktiviteter. Et eksempel på projektets fleksibilitet er, at det bliver muligt at åbne op mellem den nye hal og salene. Her kan foreninger, virksomheder, borgere og andre invitere over 900 mennesker til diverse arrangementer.

Lokalområdets ideer

Halbyggeriets indretning og rammer er udviklet i tæt samarbejde med repræsentanter fra lokalområdet. Bl.a. i en workshop, hvor vi snakkede om ideer og ønsker til det kommende halbyggeri.

Det er GPP Arkitekter, der har tegnet det nye halbyggeri. Se flere tegninger og illustrationer af byggeriet her

Gødvads nye samlingspunkt

Den nye hal er en del af Gødvads nye samlingspunkt, hvor vi udover det nye halbyggeri også opfører en ny skole, en kunstgræsbane, nye veje, parkering og et uderum. Uderummet er ikke finansieret endnu.

Følg med i byggeriet af Gødvads nye samlingspunkt her

Forventet tidsplan for halbyggeriet

  • Sommeren 2019: Lokalplanen godkendes og projektet sendes i udbud
  • 2020-2021: Byggeri og anlæg af den nye hal
  • Starten af 2021: Hallen står færdig og er klar til at blive indviet
Sidst opdateret