Bliv medlem af Brugerrådet for sejlads på Gudenåen

Der skal sammensættes et nyt Brugerråd for sejlads på Gudenåen, som bl.a. administrerer og regulerer den ikke-erhvervsmæssige sejlads i åsystemet.

Baggrund for Brugerrådet

Gudenåen er Danmarks længste vandløb, og der er rigtig mange forskellige brugergrupper på og omkring åen. Der findes et Brugerråd for Sejlads på Gudenåen, hvor brugergrupperne og Gudenåkommunerne mødes.

Brugerrådets formål er at rådgive i spørgsmål om kommunalbestyrelsernes administration af den bekendtgørelse, der regulerer den ikke-erhvervsmæssige sejlads i GudenåSystemet.

Arbejdet i rådet

Der skal sammensættes et nyt Brugerråd – så frem til 31. januar 2018 kan interesseorganisationer med en relation til sejladsen på Gudenåen søge om medlemskab. Der er plads til 15 medlemmer i alt og man tildeles medlemskab for en 4 årig periode. Møderne holdes typisk i Silkeborg kommune – 2 gange om året.

Kommunerne langs Gudenåen ønsker så bred rådgivning som overhovedet muligt – både ud fra et geografisk og interessemæssigt aspekt – og derfor opfordres alle interesserede interesseorganisationer til at søge.

Læs hvad Brugerrådet har beskæftiget sig med tidligere på deres hjemmeside

Er du interesseret i at blive medlem?

Læs hvordan du ansøger og hvordan Brugerrådet sammensættes på Brugerrådet for Sejlads på Gudenåen – ansøg om medlemskab

Spørgsmål rettes til koordinator i Gudenåkomitéens Sekretariat, Majbritt Kjeldahl Lassen - mobil: 5144 4943 eller e-mail: makla@silkeborg.dk

Din ansøgning sendes ligeledes til Majbritt Kjeldahl Lassen