Selvbetjening og tidsbestilling

Få gratis sandsække og sand

Store mængder regn i efteråret har medført, at vandstanden i Gudenåen er steget til et meget højt niveau. Det gælder hele strækningen fra Ørnsø og Silkeborg Langsø til Tange Sø. Derfor kan du lige nu få udleveret gratis sandsække hos Midtjysk Brand & Redning i Silkeborg.

De store mængder vand, der faldt i weekenden, får vandet i Gudenåen til at stige yderligere efter en lang periode med regn. Målinger af vandstanden i Gudenåen viser, at vandstanden kan fortsætte med at stige lidt endnu, selv om det ikke længere regner.

Få sandsække hos Midtjysk Brand & Redning
Derfor stiller vi gratis sand og sandsække til rådighed. Hvis du ønsker at gardere dig og sikre din grund kan du:

  • Hente sandsække hos Midtjysk Brand og Redning mellem kl. 8-22, Kejlstrupvej 99 C, 8600 Silkeborg, Tlf. 89 70 35 99, mjbr@mjbr.dk.
  • Få leveret sand til sandsækkene hos Entreprenørgården. Sandet bliver tippet af i din indkørsel. Du skal selv sørge for at fylde sand i sækkene.
    Kontakt Entreprenørgården på Tlf. 89 70 50 00

Desuden er det en mulighed at afskaffe sig en dykpumpe. Den fås for 500-2000,- i alle byggemarkeder.

Og så er det en god idé at tage fat i dit forsikringsselskab for at høre, hvordan du skal forholde dig til eventuelle oversvømmelser.

Ifølge DMIs vejrprognose for den kommende tid skulle det holde tørt, men vi følger selvfølgelig situationen nøje.

Læs mere om, hvad vi gør for at udgå, at Gudenåen går over sine breder, hvad du selv kan gøre og hvorfor det ikke er så let.