Tilskud til kulturelle aktiviteter i forsamlingshuse

Hvis du gerne vil søge om tilskud til at lave en kulturel aktivitet i et forsamlingshus, så udfyld felterne nedenfor.

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet af Kultur- og Borgerserviceafdelingen i forbindelse med jeres bevilling og udbetaling af tilskud.

Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra e (almindelige personoplysninger).

Dine oplysninger vil blive behandlet i IT-systemerne Outlook, Prisme, GetOrganized og Sitecore.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Vi forventer ikke, at dine oplysninger videregives.

Dine rettigheder, kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger.

Du kan læse mere på databeskyttelse.silkeborg.dk , hvor du også kan finde information om kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder.

Bemærk: Din ansøgning kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående
Sæt kryds i feltet
Ansøger
Skriv foreningens, fondens eller forsamlingshusets navn
*
Skriv CVR nr. på den forening, fond eller det forsamlingshus, der skal have udbetalt pengene
*
Skriv navnet på den person vi kan kontakte om ansøgningen
Skriv kontaktpersonens telefonnummer
Skriv kontaktpersonens e-mail
Den kulturelle aktivitet
Skriv hvilket forsamlingshus arrangementet skal holdes i
*
Skriv tidspunktet for arrangementet og beskriv den kulturelle aktivitet
*
Skriv hvilke udgifter der er til honorar, koda, annoncering og lignende
Vedhæft fil
Vedhæft eventuelt filer med yderligere oplysninger
Kontrolspørgsmål
Dette er et kontrolspørgsmål, som vi beder dig besvare. Vi bruger spørgsmålet for at undgå computerstyrende spamhenvendelser.