Selvbetjening

Tilskud til kulturelle aktiviteter i forsamlingshuse

Hvis du gerne vil søge om tilskud til at lave en kulturel aktivitet i et forsamlingshus, så udfyld felterne nedenfor.

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Kultur- og Borgerserviceafdelingen i forbindelse med jeres bevilling og udbetaling af tilskud.

Vi behandler dine personoplysninger efter Databeskyttelsesforordningen (forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger) og Silkeborg Kommunes retningslinjer for tilskud til kulturelle aktiviteter i forsamlingshuse.

Vi behandler disse kategorier af personoplysninger om dig:

• Dine kontaktoplysninger (almindelige personoplysninger).

Vi anvender kun de oplysninger, du selv har angivet via nedenstående formular.

Dine oplysninger vil blive behandlet i Outlook, GetOrganized, Prisme og Sitecore.

Du kan på denne hjemmeside finde de nævnte systemer databeskyttelse.silkeborg.dk. Heraf vil samtlige systemmodtagere af dine oplysninger fremgå.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Dine oplysninger behandles af Silkeborg Kommune, Kultur- og Borgerserviceafdelingen.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger.

Dine rettigheder:

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger. Du kan til enhver tid benytte dig af rettighederne. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte den afdeling eller stab, der behandler dine oplysninger (angivet i øverste afsnit).

Dine rettigheder er:

• Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse) og/eller sletning (særlige tilfælde)
  • Ret til begrænsning af behandlingen og indsigelse

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på datatilsynet.dk

Kontaktoplysninger på Kommunens databeskyttelsesrådgiver:

Du kan kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver:
Mette Mejlsted Lundsgaard, (DPO), Jurist
E-mail: dpo@silkeborg.dk

Klagemuligheder

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Silkeborg Kommune behandler dine oplysninger på.

Du kan finde mere information og kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside datatilsynet.dk

Bemærk: Din ansøgning kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående
Sæt kryds i feltet
Ansøger
Skriv foreningens, fondens eller forsamlingshusets navn
*
Skriv CVR nr. på den forening, fond eller det forsamlingshus, der skal have udbetalt pengene
*
Skriv navnet på den person vi kan kontakte om ansøgningen
Skriv kontaktpersonens telefonnummer
Skriv kontaktpersonens e-mail
Den kulturelle aktivitet
Skriv hvilket forsamlingshus arrangementet skal holdes i
*
Skriv tidspunktet for arrangementet og beskriv den kulturelle aktivitet
*
Skriv hvilke udgifter der er til honorar, koda, annoncering og lignende
Vedhæft fil
Vedhæft eventuelt filer med yderligere oplysninger
Kontrolspørgsmål
Dette er et kontrolspørgsmål, som vi beder dig besvare. Vi bruger spørgsmålet for at undgå computerstyrende spamhenvendelser.