Selvbetjening og tidsbestilling

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Kultur- og Fritidssektionen i forbindelse med din ansøgning om leje af areal til gadesalg på Bindslevs Plads.
Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra e (almindelige personoplysninger).

Dine oplysninger vil blive behandlet i Outlook, GetOrganized, Silkeborg Kommunes Webshop, Prisme og Sitecore.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Dine oplysninger behandles af Silkeborg Kommune, i forbindelse med leje af areal til gadesalg på Bindslevs Plads. Det betyder, at vi videregiver dine oplysninger til Vej- og Trafikteamet, som på pladsen fører tilsyn med, at din tilladelse er gældende.

Hvis du har angivet, at vi må videregive dine kontaktoplysninger til arrangører, andre gadesælgere m.m., vil vi dog gøre det i tilfælde, hvor det bliver relevant.

Dine rettigheder, kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger.

Du kan læse mere på databeskyttelse.silkeborg.dk, hvor du også kan finde information om kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder.

OBS: Formular lukket 19. april 2021

Fra mandag 19. april kl.10 er formularen nedenfor lukket (ikke synlig).
Det skyldes en teknisk opdatering. Vi forventer, at formularen igen er åben i løbet af tirsdag 20. april.