OBS: Formular lukket 19. april 2021

Fra mandag 19. april kl.10 er formularen nedenfor lukket (ikke synlig).
Det skyldes en teknisk opdatering. Vi forventer, at formularen igen er åben i løbet af tirsdag 20. april.

Databehandling

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Kultur- og Borgerserviceafdelingen i forbindelse med din ansøgning om tilskud fra de frie kulturelle midler.
Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningen (forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger).

Dine oplysninger vil blive behandlet i Outlook, GetOrganized og Sitecore.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Dine oplysninger behandles af Kultur- og Borgerserviceafdelingen i Silkeborg Kommune, i forbindelse med sagsfremstilling til Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget.

Det betyder, at vi videregiver dine personoplysninger til Kulturrådet som en del af behandlingen af ansøgningen. Desuden vil hele ansøgningen inkl. personoplysninger blive offentliggjort på kommunens hjemmeside i forbindelse med dagsorden til og referat af det møde, hvorpå Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalgets behandler ansøgningen.

Dine rettigheder, kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger.
Du kan læse mere på databeskyttelse.silkeborg.dk, hvor du også kan finde information om kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder.