Selvbetjening og tidsbestilling

Søg om tilskud fra udviklingspuljen

Hvis du vil søge om tilskud fra udviklingspuljen, så udfyld nedenstående felter og send din ansøgning til os. Som ansøger er du ansvarlig for at et eventuelt tilskud bliver anvendt efter formålet, og at I senest to måneder efter projektets/aktivitetens afslutning sender os et regnskab for projektet.

OBS: Formular lukket 19. april 2021

Fra mandag 19. april kl.10 er formularen nedenfor lukket (ikke synlig).
Det skyldes en teknisk opdatering. Vi forventer, at formularen igen er åben i løbet af tirsdag 20. april.

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Kultur- og Borgerserviceafdelingen i forbindelse med behandling af din ansøgning om tilskud fra udviklingspuljen.

Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c (almindelige personoplysninger).

Dine oplysninger vil blive behandlet i IT-systemerne Outlook, Prisme, GetOrganized og Sitecore.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Vi forventer ikke, at dine oplysninger videregives.

Dine rettigheder, kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger. 

Du kan læse mere på databeskyttelse.silkeborg.dk, hvor du også kan finde information om kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder.