Søg om tilskud fra udviklingspuljen

Hvis du vil søge om tilskud fra udviklingspuljen, så udfyld nedenstående felter og send din ansøgning til os. Som ansøger er du ansvarlig for at et eventuelt tilskud bliver anvendt efter formålet, og at I senest to måneder efter projektets/aktivitetens afslutning sender os et regnskab for projektet.

Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Kultur- og Borgerserviceafdelingen i forbindelse med behandling af din ansøgning om tilskud fra udviklingspuljen.

Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c (almindelige personoplysninger).

Dine oplysninger vil blive behandlet i IT-systemerne Outlook, Prisme, GetOrganized og Sitecore.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Vi forventer ikke, at dine oplysninger videregives.

Ret til indsigt i personoplysninger:

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Du kan evt. læse mere her: databeskyttelse.silkeborg.dk

Kontaktoplysninger på Kommunens databeskyttelsesrådgiver:

Du kan kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Mette Mejlsted Lundsgaard
E-mail: DPO@silkeborg.dk

Klagemuligheder:

Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger.

Bemærk: Din ansøgning kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående
Sæt kryds i feltet
Skriv navnet på projektet/aktiviteten
*
Skriv navnet på den forening, du søger på vegne af
Skriv kontaktpersonens navn
*
Skriv gerne både telefonnummer kontaktpersonen træffes på dag og aften
Skriv kontaktpersonens e-mail
*
Skriv foreningens CVR nr.
Beskrivelse af projektet/aktiviteten
Skriv beløbet I søger om tilskud til.
*
Skriv forventet start- og sluttidspunkt.
*
Beskriv formålet med projektet.
*
Beskriv idéen bag projektet, hvem er det rettet imod, eventuelle samarbejdspartnere, projektets levedygtighed m.v. Vedhæft eventuelt bilag med ovennævnte oplysninger i stedet (gerne i word).
*
Specificer forventede udgifter i enkeltposter. Oplys også eventuelle indtægter (sponsor, puljer og lignende) Vedhæft eventuelt bilag med ovennævnte oplysninger i stedet (gerne i word).
Tilskud fra andre
Skriv navnene på fonde eller puljer, som projektet også har søgt om tilskud fra.
Skriv det beløb, projektet har fået bevilget i tilskud fra andre puljer eller fonde.
Skriv det her, hvis projektet har søgt tilskud hos andre puljer og fonde, men ikke har fået svar endnu.
Vedhæft fil
Vedhæft fil - helst i et worddokument
Kontrolspørgsmål
Dette er et kontrolspørgsmål, som vi beder dig besvare. Vi bruger spørgsmålet for at undgå computerstyrende spamhenvendelser.
Send