Formål, anvendelse, modtagere og hjemmel angående personoplysninger:

Dine oplysninger vil blive behandlet i Kultur- og Borgerserviceafdelingen i forbindelse med din ansøgning om tilskud til leje af mobil scenevogn.
Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningen (forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger).

Dine oplysninger vil blive behandlet i Outlook, GetOrganized, Prisme og Sitecore.

Tidsrum for opbevaring af personoplysninger i kommunen:

Kommunen sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem.

Videregivelse af oplysninger:

Dine oplysninger behandles af Kultur- og Borgerserviceafdelingen i Silkeborg Kommune.
Vi videregiver ikke dine oplysninger.

Dine rettigheder, kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder

Efter Databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til Silkeborg Kommunes behandling af dine oplysninger.

Du kan læse mere på databeskyttelse.silkeborg.dk, hvor du også kan finde information om kommunens databeskyttelsesrådgiver og klagemuligheder.

Bemærk: Din ansøgning kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående
Sæt kryds i feltet
Ansøger
Skriv navnet på den forening, du søger på vegne af
*
Skriv CVR-nummeret på den forening, du søger på vegne af og som tilskuddet skal udbetales til. Skriv "x", hvis der ikke er et CVR nummer.
*
Skriv navnet på den person, vi kan kontakte om ansøgningen
Skriv kontaktpersonens telefonnummer
Skriv kontaktpersonens e-mail
Arrangementet
Skriv navnet på det arrangement, hvor scenevognen er blevet brugt
*
Skriv datoen for arrangementet, hvor scenevognen er blevet brugt
*
Skriv det beløb, du søger om at få udbetalt. Der gives maksimalt 2000 kr. i tilskud
Vedhæft filer
Vedhæft kopi af regningen på scenelejen, hvor vi kan se, du har betalt lejen. Der skal stå på kopien, hvilket arrangement det drejer sig om
Vedhæft foreningens vedtægter.
Kontrolspørgsmål
Dette er et kontrolspørgsmål, som vi beder dig besvare. Vi bruger spørgsmålet for at undgå computerstyrede spamhenvendelser.