Selvbetjening

Nyheder om Seniorer og pensionister

Her kan du læse nyheder i kategorien Seniorer og pensionister

Mere tryghed, når man udskrives fra hospitalet

Animationsfilm fra Hospitalsenhed Midt og Skive, Silkeborg og Viborg kommuner hjælper med at skabe mere tryghed for patienterne i overgangen fra hospital til eget hjem.

Gåture i skoven skal hjælpe borgere med demens

Selvom du har en demenssygdom, er det vigtigt at holde fast i hverdagens rutiner, komme ud, bevæge dig og mødes med andre. Silkeborg Kommunes nye tilbud ’Skovvandrerne’ giver dig mulighed for lige præcis dét.

Hjælp os med at blive endnu bedre - indberet utilsigtede hændelser

Vi rapporterer utilsigtede hændelser for at forbedre patientsikkerheden og understøtte en sikkerhedskultur, hvor alle lærer af de fejl, der bliver begået.

Silkeborg Kommune tager manglen på SOSU'er alvorligt

En kombination af flere ældre, mindre ungdomsårgange og højkonjunktur giver mangel på arbejdskraft på SOSU-området. I Silkeborg Kommune sættes alle sejl ind for at møde udfordringerne.

Tilskud til frivilligt arbejde med ældre

Silkeborg Kommune yder tilskud til foreninger, råd og frivillige inden for Sundheds- og Omsorgsområdet. Ansøgningsfristen er 30. oktober - læs mere om kriterierne for støtte og om, hvordan du søger.

Solgårdens venneforening inviterer på middag

Den spritnye venneforening på plejecenteret Solgården har mødtes for første gang. Og de inviterer indenfor til fællesspisning allerede i april. Fokus er fortsat på at bevare den gode kontakt til lokalbefolkningen.

Tilmelding til informationsmøder for seniorer nærmer sig

I uge 16 afholdes informationsmøder for seniorer seks forskellige steder i kommunen. Tilmelding skal ske senest onsdag 11. april.

Plejecentrene har smag for økologi

Der har gennem de sidste år været fokus på Silkeborg Kommunes succes med at udbrede det økologiske køkken i daginstitutionerne. Nu er kommunens plejecentre også rigtig godt på vej.

Aktivitetscentrene er meget mere end banko og hækling

Uanset om man ønsker at forbedre sine engelskkundskaber, diskutere kunst eller hugge i sten er mulighederne mange på kommunens fem brugerstyrede aktivitetscentre.

Borgernetværk mod ensomhed modtager pris

Silkeborg Kommunes forebyggelsesteam modtager prisen ’Årets tiltag’ for initiativet Borgernetværk mod ensomhed.