Valg til Seniorrådet: 20 kandidater stiller op

Oven på fire opstillingsmøder på henholdsvis Rosengårdcentret, Alhuset i Kjellerup, Gjern Kultur- og Idrætscenter og Toftebjerg Medborgerhus i Them, stiller 20 kandidater op til valget til Seniorrådet.

De fire møder har været fyldt med gode indlæg fra politikere, medlemmer af Seniorrådet og repræsentanter fra Danske Ældreråd.

Opbakningen har været rigtig god, og 120 +60 årige har deltaget på møderne, som har været fyldt med opklarende spørgsmål og gode konstruktive dialoger.

Du kan stadig nå at stille op frem til 17. september 2017.

Stemmesedlerne sendes ud

Der sendes 23.580 stemmesedler ud sidst i oktober, og herefter kan der stemmes indtil 21. november 2017.

Valget foregår som brevstemmevalg, men du kan også aflevere kuverten med stemmesedlen, når du alligevel stemmer til kommunal- og regionalvalget den 21. november 2017.

Der vil på de 30 valgsteder stå en stemmeurne til stemmesedlerne til Seniorrådsvalget.

Hvis du vil vide mere om valget til Seniorrådet, er du velkommen til at kontakte Ulla Vester på mail: Ulla.Vester@silkeborg.dk eller på telefon: 89 70 18 52.