Selvbetjening og tidsbestilling

Mental sundhed

Mental sundhed handler om, at du trives i din hverdag. Måske har du mistet overblikket, eller måske har du for meget om ørerne i din hverdag. På denne side finder du informationer om en lang række sundhedstilbud, som vi håber kan hjælpe dig.

Kræftrehabilitering

Læs mere om

Har du symptomer på angst eller depression? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig et kursusforløb, hvor I går i dybden og arbejder med, hvordan du kan håndtere de problemer i hverdagen. Du bliver præsenteret for nogle redskaber, som er udviklet specifikt til at håndtere symptomer på angst og depression.

Du kan læse meget mere om tilbuddet ved at klikke på nedenstående link.

Læs mere om kursusforløbet

Lider du af kronisk sygdom eller kronisk smerte kan du som borger i Silkeborg Kommune deltage på et af vores patientuddannelseskurser. 

På kurset får du de rette redskaber og et netværk, som har de samme udfordringer som dig. Underviserne lider også af kroniske smerter, så de har på egen krop mærket, hvordan det er at lave med kroniske smerter.

Herunder finder du vej til at læse meget mere om patientuddannelserne, som både er for borgere med kronisk sygdom og kronisk smerte samt deres pårørende.

Læs mere om patientuddannelserne

Som borger i Silkeborg Kommune kan du gratis deltage på vores stresshåndteringskursus. Kurset for dig, som kan nikke genkendende til eksempelvis søvnproblemer, irritabilitet, angst, nedsat koncentration eller svigtende hukommelse.  

Klik på nedenstående link og læs meget mere om kurset. Her kan du også læse en folder om tilbuddet:

Læs mere om stresshåndteringskurset