Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Trafikændringer i Silkeborg by 21. august 2019

I forbindelse med cykelløbet PostNord Danmark Rundt bliver flere veje i Silkeborg by spærret. Få overblikket over trafikændringerne her.

Ekspropriation, åstedsforretning, ejendomme på Frederiksberggade

Ekspropriation, åstedsforretning, ejendommene Frederiksberggade 2, 4 og 6 i Silkeborg

Ekspropriation og åstedsforretning Julsøvej

Ekspropriation, åstedsforretning, krydsombygning Borgdalsvej, Julsøvej og Tyttebærvej i Sejs

Skolebørnene er igen på vejene - pas på dem i trafikken

I næste uge bliver der igen tæt trafik på skolevejene, når en stor del af Silkeborg Kommunes 12.600 skolebørn tager cyklen til skole. Heraf er omkring 1.000 helt nye i trafikken. Vis hensyn til både små som store skolebørn, for alle børn kan være meget impulsive i trafikken.

100 kilometer veje og stier får ny asfalt

Vejnettet i Silkeborg Kommune får et løft, når kommunen i den kommende tid ruller ny asfalt ud på omkring 100 kilometer veje og stier.

Gerningssteder skal stoppe spritkørsel i Silkeborg

Går du en tur ad Nygade eller ved Indelukket, kan du risikere at befinde dig på et gerningssted. Det er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel, der sætter fokus på, at spritkørsel kan gøre dig til gerningsmand.

Vinding fejrer løft af cykelrute, der går på tværs af Danmark

Cykelruten N4 ”Danmark på tværs”, der går fra Søndervig til København, har fået et løft med mere farbare veje og stier og bedre skiltning, bl.a. til nærmeste bademuligheder og seværdigheder. 19 km løber gennem Danmarks Outdoor Hovedstad, og i Vinding markeres opgraderingen med cykelskulpturer og udsmykkede cykler rundt om i byen.

Torvet i Silkeborg

Ekspropriation, åstedsforretning, jordankre under Torvet i Silkeborg

Oplev fremtidens gågader i Silkeborg

Torsdag d. 16. maj åbner dørene til et projektkontor, hvor det er muligt at opleve Silkeborgs fremtidige gågader.

Påskeharen sætter fokus på spritkørsel

Inden påske vil du kunne møde påskeharen i Silkeborg. Udover at dele chokoladeæg ud, så er formålet at få trafikanter til at planlægge deres tur hjem fra påskefesten eller -frokosten. Det er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel.