Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Gerningssteder skal stoppe spritkørsel i Silkeborg

Går du en tur ad Nygade eller ved Indelukket, kan du risikere at befinde dig på et gerningssted. Det er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel, der sætter fokus på, at spritkørsel kan gøre dig til gerningsmand.

Vinding fejrer løft af cykelrute, der går på tværs af Danmark

Cykelruten N4 ”Danmark på tværs”, der går fra Søndervig til København, har fået et løft med mere farbare veje og stier og bedre skiltning, bl.a. til nærmeste bademuligheder og seværdigheder. 19 km løber gennem Danmarks Outdoor Hovedstad, og i Vinding markeres opgraderingen med cykelskulpturer og udsmykkede cykler rundt om i byen.

Torvet i Silkeborg

Ekspropriation, åstedsforretning, jordankre under Torvet i Silkeborg

Oplev fremtidens gågader i Silkeborg

Torsdag d. 16. maj åbner dørene til et projektkontor, hvor det er muligt at opleve Silkeborgs fremtidige gågader.

Påskeharen sætter fokus på spritkørsel

Inden påske vil du kunne møde påskeharen i Silkeborg. Udover at dele chokoladeæg ud, så er formålet at få trafikanter til at planlægge deres tur hjem fra påskefesten eller -frokosten. Det er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel.

Naturen skal gro i Silkeborgs gågader

Søhøjlandets landskab skal flettes ind i de centrale handelsgader i Silkeborg midtby. Sådan lyder oplægget, som sikrede SLA, Viggo Madsen, Urban Creators og Ry Outdoor 365 opgaven som totalrådgiver på udvikling af gågaderne.

To timers gratis parkering i Silkeborg Midtby

Fra fredag 1. februar 2019 er der to timers gratis parkering på de kommunale betalingsparkeringspladser i Silkeborg Midtby.

Tre vejarbejder kan give gener i Silkeborg midtby

I den kommende tid vil der være vejarbejde flere steder i Silkeborg midtby, som kan påvirke trafikken. Derfor opfordrer vi til at køre af sted i god tid og vise hensyn til hinanden i trafikken.
Få overblikket herunder.

Ny strategi for byudvikling i høring frem til 28. februar

Den 17. december har Byrådet godkendt et forslag til planstrategi 2040. Den sætter retningen for, hvordan Silkeborg Kommune fysisk skal udvikle sig frem mod 2040. Planen er i høring frem til 28. februar 2019.

Ekspropriation, åstedsforretning - Søtorvet

Ekspropriation, åstedsforretning, Søtorvet i Silkeborg (Circle K)