Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Vejsyn på Nørhedevej

Vejsyn på den private fællesvej Nørhedevej, Silkeborg

Ekspropriation, åstedsforretning, Funder Allé

Silkeborg Kommune holder åstedsforretning

Thorsøhøjen og Thorsøsvinget, Virklund

Vejsyn på de private fællesveje Thorsøhøjen og Thorsøsvinget, Silkeborg

Coronavirus: Hvordan påvirkes den kollektive trafik?

Her kan du få et overblik over, hvordan coronavirus påvirker den kolletive trafik.

I Silkeborg starter 10.000 elever i skole på mandag - pas på dem i trafikken

10. august 2020 begynder cirka 10.000 børn i skole i Silkeborg. Silkeborg Kommune er gået sammen med Rådet for Sikker Trafik og Trygfonden om en trafikkampagne, der skal huske silkeborgenserne på at respektere fartgrænserne og være ekstra opmærksomme.

Vestergade spærret ved Søndre Ringvej

Fra mandag 15. juni 2020 er Vestergade lukket fra krydset ved Søndre Ringvej. Det betyder, at man ikke kan køre ad Grønnegade via Vestergade.

Gangbro til Papirfabrikken åbner igen

Nu er det igen muligt at benytte den lille gangbro, der forbinder Papirfabrikken med Østergade og Torvet.

Større byer får flere busafgange

Fra 2021 indfører Silkeborg Kommune en garanteret minimumsbetjening med bus/flexbus til og fra kommunens byer. Kjellerup, Them og Voel styrkes som trafikknudepunkter, og Sorring får direkte bus til Silkeborg og Aarhus.

Regnvandsbassin ved Funder Kirkevej

Ekspropriation, åstedsforretning, regnvandsbassin ved Funder Kirkevej, Funder

Færrest antal personskader ved færdselsuheld længe

Antallet af tilskadekomne ved færdselsuheld i Silkeborg i 2019 var det laveste siden kommunalreformen i 2007 og meget længere tid tilbage. Silkeborg Kommune arbejder målrettet mod at øge trafiksikkerheden yderligere og håber på endnu lavere antal tilskadekomne i år.