Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Cyklister i Søvejskrydset

Regeringens trafikudspil har betydning for Silkeborg

Regeringen har fremlagt en ny infrastrukturplan på over 160 mia. kr. frem mod 2035, som også har betydning for Silkeborg Kommune.

Frederiksberggade er lukket fra 12. april til start juni 2021

Frederiksberggade lukkes for biler og busser i perioden 12. april til start juni, da Silkeborg Forsyning skal skifte kloakledninger langs vejen.

Snoet vej med hvid bil og skilt, hvor der står: "Sænk farten"

Sænk farten Silkeborg

Silkeborg Kommune sætter som en del af årets fartkampagne 2021 cirka 60 plakater op ved udvalgte veje i kommunen med opfordringen om at sænke farten.

Broerne over Remstrup aa_foer nordskovvej

Sejsvej er lukket 15. marts til 9. april 2021

På grund af arbejdet med Nordskovvej lukker Sejsvej for både bilister, busser, cyklister og gående ved viadukterne fra 15. marts til 9. april 2021.

Staten etablerer cykelstier for 26 mio. kr. i Silkeborg

Cyklister på strækningen mellem Stenholt og Nørre Knudstrup kan se frem til at få en cykelsti at køre på. Strækningen er nemlig et af de cykelprojekter, som staten investerer sammenlagt 520 millioner kroner i.

Østre Søbad

Hastigheden sænkes ved Østre Søbad

I weekenderne skal man fremover lette på speederen ved Østre Søbad. Silkeborg Kommune sætter hastigheden ned til 50 km/t på de digitale tavler. Tiltaget træder i kraft lørdag 13. februar 2021.

Skilt ved sø med teksten: "Færdsel på isen forbudt"

Du må ikke gå på isen

Isen er for tynd til, at det er sikkert at færdes på søerne.

Ensretningen i Toldbodgade og Grønnegade vender

Fra fredag 22. januar 2021 skal du være opmærksom på, at ensretningen i Grønnegade og Toldbodgade er vendt om.

Frederiksberggadekryds med signaturforklaring

Kryds ved Drewsensvej, Christian 8.s Vej og Frederiksberggade udvides

Nu starter arbejdet med at udvide krydset ved Frederiksberggade, Drewsensvej og Christian 8.s vej og udbygge Frederiksberggade. Det sker som et led i byggeriet af Nordskovvej.

Kort over zone for beboerparkering i sydbyen

Sydbyen får beboerparkering

15. januar 2021 bliver der indført beboerparkering i Sydbyen i Silkeborg. Det skal gøre det lettere for områdets beboere at finde et sted at parkere bilen.