Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Alle har et ansvar for at stoppe spritkørsel i Silkeborg

Alkoholfri gløgg, ”et gerningssted” og engangsalkoholtester. Det kan du møde på torvet i Silkeborg i dag. Eventen er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel, der sætter fokus på, at spritkørsel kan gøre dig til gerningsmand, og at alle har et ansvar for at undgå dette.

Ekspropriation, åstedsforretning, regnvandsbassin ved Hårup Bygade

Silkeborg Forsyning skal etablere regnvandsbassin ved Hårup Bygade

Viborgvej ved Resdal Bakke

Ekspropriation, åstedsforretning, ombygning af krydset Viborgvej og Resdal Bakke med venstresvingsbane

Sådan kommer Danmarks grønneste gågade til at se ud

Sidste skitse af fremtidens gågade i Silkeborg er tegnet og politisk godkendt. Næste skridt er projektering og udbud, inden byggeriet begynder i år 2020.

Ekspropriation og åstedsforretning Grønbækvej

Ekspropriation, åstedsforretning, cykelkantbane langs Grønbækvej fra Grauballe til Allingskovby

Ekspropriation og åstedsforretning Ryvej

Ekspropriation, åstedsforretning, cykelkantbane langs Ryvej fra Rodelund til Salten Skov

Trafikændringer i Silkeborg by 21. august 2019

I forbindelse med cykelløbet PostNord Danmark Rundt bliver flere veje i Silkeborg by spærret. Få overblikket over trafikændringerne her.

Ekspropriation, åstedsforretning, ejendomme på Frederiksberggade

Ekspropriation, åstedsforretning, ejendommene Frederiksberggade 2, 4 og 6 i Silkeborg

Ekspropriation og åstedsforretning Julsøvej

Ekspropriation, åstedsforretning, krydsombygning Borgdalsvej, Julsøvej og Tyttebærvej i Sejs

Skolebørnene er igen på vejene - pas på dem i trafikken

I næste uge bliver der igen tæt trafik på skolevejene, når en stor del af Silkeborg Kommunes 12.600 skolebørn tager cyklen til skole. Heraf er omkring 1.000 helt nye i trafikken. Vis hensyn til både små som store skolebørn, for alle børn kan være meget impulsive i trafikken.