Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Påskeharen sætter fokus på spritkørsel

Inden påske vil du kunne møde påskeharen i Silkeborg. Udover at dele chokoladeæg ud, så er formålet at få trafikanter til at planlægge deres tur hjem fra påskefesten eller -frokosten. Det er en del af Silkeborg Kommunes indsats mod spritkørsel.

Naturen skal gro i Silkeborgs gågader

Søhøjlandets landskab skal flettes ind i de centrale handelsgader i Silkeborg midtby. Sådan lyder oplægget, som sikrede SLA, Viggo Madsen, Urban Creators og Ry Outdoor 365 opgaven som totalrådgiver på udvikling af gågaderne.

To timers gratis parkering i Silkeborg Midtby

Fra fredag 1. februar 2019 er der to timers gratis parkering på de kommunale betalingsparkeringspladser i Silkeborg Midtby.

Tre vejarbejder kan give gener i Silkeborg midtby

I den kommende tid vil der være vejarbejde flere steder i Silkeborg midtby, som kan påvirke trafikken. Derfor opfordrer vi til at køre af sted i god tid og vise hensyn til hinanden i trafikken.
Få overblikket herunder.

Ny strategi for byudvikling i høring frem til 28. februar

Den 17. december har Byrådet godkendt et forslag til planstrategi 2040. Den sætter retningen for, hvordan Silkeborg Kommune fysisk skal udvikle sig frem mod 2040. Planen er i høring frem til 28. februar 2019.

Ekspropriation, åstedsforretning - Søtorvet

Ekspropriation, åstedsforretning, Søtorvet i Silkeborg (Circle K)

Udvidelse af vejbyggelinjer langs Nordre Ringvej

Silkeborg Kommune har af hensyn til en planlagt ombygning af krydset mellem Nordre Ringvej og Viborgvej besluttet at udvide vejbyggelinjerne langs Nordre Ringvej fra 17,5 meter til 25 meter ved Nordre Ringvejs krydsning med Viborgvej.

Falske p-afgifter sætter fokus på spritkørsel

Modtager du en p-afgift en af de næste uger, så tjek om den er falsk. De falske p-afgifter er en del af Silkeborg Kommunes kampagne mod spirituskørsel.

Rift om at udvikle Silkeborgs gågader

Interessen for at udvikle og forny Silkeborgs gågader har været stor. 15 kompetente rådgiverteams har budt på opgaven. Tre teams er udvalgt til at gå videre i konkurrencen.

Nye gågader skal styrke Silkeborg som attraktiv handelsby

Gadeteater, vinfestival, torvehandel, jazz og et stort udvalg af butikker. Silkeborg er og skal fortsat være en levende handelsby, der tiltrækker events, investeringer og handlende. Derfor investerer Kommunen 32 mio. i at udvikle og forny byens gågader - og lige nu efterlyses kompetente rådgivere til at gribe opgaven.