Nyheder om Veje, trafik og transport

Her kan du læse nyheder i kategorien Veje, Trafik og Transport

Vestergade spærret ved Søndre Ringvej

Fra mandag 15. juni 2020 er Vestergade lukket fra krydset ved Søndre Ringvej. Det betyder, at man ikke kan køre ad Grønnegade via Vestergade.

Gangbro til Papirfabrikken åbner igen

Nu er det igen muligt at benytte den lille gangbro, der forbinder Papirfabrikken med Østergade og Torvet.

Større byer får flere busafgange

Fra 2021 indfører Silkeborg Kommune en garanteret minimumsbetjening med bus/flexbus til og fra kommunens byer. Kjellerup, Them og Voel styrkes som trafikknudepunkter, og Sorring får direkte bus til Silkeborg og Aarhus.

Regnvandsbassin ved Funder Kirkevej

Ekspropriation, åstedsforretning, regnvandsbassin ved Funder Kirkevej, Funder

Færrest antal personskader ved færdselsuheld længe

Antallet af tilskadekomne ved færdselsuheld i Silkeborg i 2019 var det laveste siden kommunalreformen i 2007 og meget længere tid tilbage. Silkeborg Kommune arbejder målrettet mod at øge trafiksikkerheden yderligere og håber på endnu lavere antal tilskadekomne i år.

Coronavirus: Gågade ensrettes for at forhindre smittespredning

For at undgå smittespredning indfører vi midlertidig ensretning i Vestergade. Det betyder, at de handlende nu skal holde til højre, når de bevæger sig gennem gaden.

Flere veje får ny asfalt

I de kommende uger får veje rundt om i hele kommunen et løft, når vi ruller ny asfalt ud.

Renoveringen af Vestergade rykkes frem

Renoveringen af Vestergade er i fuld gang, og til gavn for erhvervslivet tager vi allerede nu hul på anden etape fra Tværgade til Norups Plads.

Krydsombygning Viborgvej - Tandskovvej

Ekspropriation, åstedsforretning, krydsombygning Viborgvej - Tandskovvej