112 dag i Lunden

Hvert år i juni måned bliver 112-dagen holdt i Lunden for de største børnehavebørn i Silkeborg Kommune.

Brand- & Redning, Falck, Røde Kors, Politiet og Silkeborg Kommune inviterer hver år i juni måned de ældste børnehavebørn til 112-dag i Lunden.

Det er en sjov og lærerig dag, som handler om trafik, brand, 1. hjælp og søredning.

Falcks maskot Sofus guider børnene igennem, hvem man ringer til, når man kommer til skade.

Bagefter er der fri leg i Lunden, hvor der altid er stillet en masse boder, biler m.v. op.

Børnene får mulighed for at komme ind og sidde i brand-, politi- og falckbiler. Se hvor vigtigt det er at cykle med cykelhjem (ægget går i stykker, når man taber det på bordet, men hvis man sætter en cykelhjelm på ægget, går ægget ikke i stykker).

Endelig kan børnene blive vidne til en søredning, hvor nogle fjollede mennesker falder i vandet fra en kano.

Dagen slutter af med et fantastisk trylleshow.