Selvbetjening og tidsbestilling

Genbrugspladser og Affaldscenter Tandskov

På genbrugspladserne og på Affaldscenter Tandskov i Silkeborg Kommune kan din virksomhed aflevere sorteret affald til genanvendelse

Murbrokker

I Silkeborg Kommune er der 4 genbrugspladser, hvor du kan aflevere sorteret affald. Har du en virksomhed, og ønsker du at aflevere affald på genbrugspladserne, skal du tilmelde dig Silkeborg Forsynings genbrugspladsordning.

Virksomheder har mulighed for at betale pr. gang de besøger en genbrugsplads. Det gør du med en sms, når du kommer til genbrugspladsen. For at kunne benytte ordningen, skal din virksomhed være tilmeldt ordningen for engangsbesøg hos Silkeborg Forsyning.

Fællesordning for engangsbesøg på genbrugspladser via sms-ordning

Vil du se hvor genbrugspladserne ligger, eller hvornår der er åbent så se i boksene.

Hvilke køretøjer har adgang til genbrugspladsen?

På alle genbrugspladser er der adgang for tilmeldte køretøjer med en vægt på op til 3.500 kg plus trailer. Hvis affaldet er i sække, skal sækkene være gennemsigtige.
Silkeborg Forsyning har lavet en folder, som oplyser hvad du må aflevere på genbrugspladserne, og hvordan det skal sorteres. 

Større mængder affald kan afleveres på Affaldscenter Tandskov

Hvis du har større mængder erhvervsaffald, som ikke kan være på en almindelig trailer, kan du mod betaling aflevere affaldet på Affaldscenter Tandskov.  Ved ankomst til Affaldscenter Tandskov bliver affaldet vejet og du betaler efter vægt. Se boksen til højre om Priser på genbrugspladsen.

Byggeaffald

Husk, at byggeaffald skal anmeldes til Silkeborg Kommune senest 14 dage før, du går igang med nedrivning.

Læs mere om byggeaffald

Læs mere om erhvervsaffald på Silkeborg Forsynings hjemmeside