Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

Silkeborg hylder den bedste grønne virksomhed

Den 20. juni uddeler Silkeborg Kommune for første gang Den grønne ærespris til en virksomhed, som udviser ambitioner, vilje og evne til at sætte det grønne på dagsordenen til inspiration for andre virksomheder. Netop nu efterlyser Silkeborg Kommune nomineringer til prisen.

Campingspecialisten bygger i Funder

Der er rift om erhvervsjorden langs Silkeborgmotorvejen. Senest har Camping-specialisten købt 26.000 m2 i Erhvervspark Funder.

På vej til 100 borgere med nedsat arbejdsevne i job

I 2017 blev Silkeborg Kommune kåret til årets socialøkonomiske kommune på grund af vores indsats og resultater med at få udsatte borgere i job. Succesen fortsætter, og snart er 100 borgere på kanten af arbejdsmarkedet kommet i arbejde. Samtidig har det første aktieselskab i kommunen registreret sig som socialøkonomisk virksomhed.

Salg af navneret til hal i Buskelund

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Buskelund til salg.

12 østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

Silkeborg kommune inviterer sammen med 11 andre østjyske kommuner netop nu alle iværksættere til at række ud efter et helt særligt mentorforløb og muligheden for at vinde 50.000 kroner. Det sker som led i det fælles østjyske forløb, Iværksætterprisen, som de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus står bag.

Udeservering på Bindslevs Plads

Er du interesseret i at have udeservering på Bindslevs Plads? Så er det nu, du har chancen.

Danmarks nye energiklynge etablerer kontor i Silkeborg

Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion, Energy Innovation Cluster, etablerer kontor i Silkeborg for at styrke innovationen indenfor vindenergi.

Nu udvikles Silkeborgs nye erhvervskorridor


Stor synlighed, let tilgængelighed og tæt på byens puls. Det er visionerne bag det nye erhvervsområde i Silkeborg, Erhvervskorridoren. Ved mandagens byrådsmøde blev lokalplanen for det nye erhvervsområde langs Silkeborgmotorvejen endeligt vedtaget.

Silkeborg præsenterer ny fremsynet erhvervsstrategi

Silkeborg Kommune har vedtaget den nye erhvervsstrategi for 2018-2022 - ’Fremad sammen’ - som stiller skarpt på grønne initiativer, iværksætteri, tiltrækning af nye virksomheder og udvikling af detailhandlen.

200 skarpe hjerner udfordrer Silkeborgs erhvervsliv

2. oktober besøger 200 studerende fra Aarhus Universitet CampusHuset på Bindslevs Plads i Silkeborg for at konkurrere om at finde de bedste løsninger på lokale virksomheder og organisationers konkrete problemstillinger.