Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

Salg af navneret til hal i Hvinningdal

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Hvinningdal til salg.

Gratis tilbud til håndværkere: Bliv klogere på, hvordan du omstiller til grønt byggeri

Det er nu, du skal ruste din virksomhed til at stå stærkere på det fremtidige marked,hvor der stilles krav til bæredygtigt byggeri. Deltag i 4 fyraftensmøder og kom på forkant med blandt andet kravene fra det offentlige, pensionskasser og andre bygherrer.

Kom til Østjysk Topmøde om grøn omstilling 4. november 2019

Vi skal accelerere den grønne omstilling i fællesskab. Digitale værktøjer er det gearskifte, der skal til, for at østjyske virksomheder kan gå forrest i den grønne omstilling. Bæredygtige og digitale løsninger går hånd i hånd, og de virksomheder – der både er digitale og grønne – vinder.

150 skarpe hjerner udfordrer Silkeborgs erhvervsliv

Den 8. oktober besøger 150 studerende igen CampusHuset i Silkeborg for at konkurrere om at finde de bedste løsninger på lokale virksomheder og organisationers konkrete problemstillinger.

Caféen i Nordre Fælleshus søger forpagter

Kunne du tænke dig at være forpagter af caféen i det helt nye Nordre Fælleshus? Så er chancen her!

Tikma og Special Minds vinder CSR- og SØV-prisen

Igen i år har Silkeborg Kommune udnævnt to virksomheder, som løfter et stort socialt ansvar i kommunen. Det sker som et led i Silkeborg Kommunes strategi for etablering af socialøkonomiske virksomheder fra 2015-2020.

Danmarks smukkeste motorvej fylder 3 år: 30 mio. biler har kørt på vejen

Den 11. september 2019 er det tre år siden kronprins Frederik klippede snoren og åbningen af Silkeborgmotorvejen blev fejret med Danmarks største vejfest. Siden har ca. 30 mio. biler kørt på motorvejen. Det viser tal fra Vejdirektoratet.

Silkeborg indtager top 10 i erhvervsklimaundersøgelse

Silkeborg Kommune har Danmarks 8. bedste erhvervsklima. Det viser Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse i danske kommuner. På ni år er Silkeborg Kommune gået fra en placering i bunden til top 10.

Invitation til morgenbrief: Find vejen til kapital og aktivt samfundsansvar

Jyske Bank, Erhverv Silkeborg, Silkeborg Kommune og Den Sociale Kapitalfond Invest inviterer til morgenbrief for SMV’er. Vi vil gerne inspirere lokale mindre og mellemstore virksomheder med muligheder for udvikling af forretningen, investering i virksomheder og potentialet i socialt ansvar.

Program for Rummelig Uge 2019

Silkeborg Kommune sætter i uge 38 fokus på rummelighed på tværs af arbejdsmarkedet. Dyk ned i programmet her på siden.