Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

12 østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

Silkeborg kommune inviterer sammen med 11 andre østjyske kommuner netop nu alle iværksættere til at række ud efter et helt særligt mentorforløb og muligheden for at vinde 50.000 kroner. Det sker som led i det fælles østjyske forløb, Iværksætterprisen, som de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus står bag.

Udeservering på Bindslevs Plads

Er du interesseret i at have udeservering på Bindslevs Plads? Så er det nu, du har chancen.

Danmarks nye energiklynge etablerer kontor i Silkeborg

Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion, Energy Innovation Cluster, etablerer kontor i Silkeborg for at styrke innovationen indenfor vindenergi.

Nu udvikles Silkeborgs nye erhvervskorridor


Stor synlighed, let tilgængelighed og tæt på byens puls. Det er visionerne bag det nye erhvervsområde i Silkeborg, Erhvervskorridoren. Ved mandagens byrådsmøde blev lokalplanen for det nye erhvervsområde langs Silkeborgmotorvejen endeligt vedtaget.

Silkeborg præsenterer ny fremsynet erhvervsstrategi

Silkeborg Kommune har vedtaget den nye erhvervsstrategi for 2018-2022 - ’Fremad sammen’ - som stiller skarpt på grønne initiativer, iværksætteri, tiltrækning af nye virksomheder og udvikling af detailhandlen.

200 skarpe hjerner udfordrer Silkeborgs erhvervsliv

2. oktober besøger 200 studerende fra Aarhus Universitet CampusHuset på Bindslevs Plads i Silkeborg for at konkurrere om at finde de bedste løsninger på lokale virksomheder og organisationers konkrete problemstillinger.

Rummelig uge i Silkeborg

Jobcenter Erhverv og Silkeborg Kommune sætter i uge 38 fokus på rummelighed på tværs af arbejdsmarkedet, og den værdi jobskabelse og et godt ansættelsesmatch giver både arbejdsgivere og jobkandidater.

Østjylland satser på norske og tyske turister

Østjylland har oplevet en markant vækst i norske gæsters overnatninger på 5% i første halvår 2018. Business Region Aarhus indfrier dermed sit vækstmål.

Højeste placering i DI's erhvervsanalyse nogensinde

Silkeborg Kommune modtager den bedste placering i Dansk Industris erhvervsklimaundersøgelse nogensinde. Kommunen er gået 17 pladser frem – fra 51 til 34.

International gasleverandør med grønt fokus vælger Hårup

Silkeborg Kommune er glade for at byde den internationale virksomhed, Primagaz, velkommen. Virksomheden har netop påbegyndt byggeriet på deres nye grund i Hårup.