Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

SPORT 24 og Sports Group Denmark opfører kæmpe logistikcenter

SPORT 24 A/S og Sports Group Denmark A/S har købt 133.000 m2 erhvervsjord i Erhvervspark Funder. Det er et af de største erhvervssalg i Silkeborg Kommunes historie.

Endnu mere erhvervsdynamik

Økonomi- og Erhvervsudvalget har vedtaget erhvervshandleplan 2020/1, som sætter fokus på detailhandel, den grønne forretningsudvikling og fremtidens iværksætter-setup. Læs med og bliv klogere på de handlinger, der skal være med til at skabe et endnu bedre erhvervsklima i Silkeborg Kommune i 2020.

Dansk Miljørådgivning flytter hovedkontoret til Silkeborg

Silkeborg vokser. Inden længe rykker 30-35 - og på sigt forhåbentligt omkring 45 - nye arbejdspladser til kommunen, når virksomheden Dansk Miljørådgivning A/S bygger nyt hovedkontor i Erhvervspark Hårup.

Salg af navneret til hal i Hvinningdal

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Hvinningdal til salg.

Gratis tilbud til håndværkere: Bliv klogere på, hvordan du omstiller til grønt byggeri

Det er nu, du skal ruste din virksomhed til at stå stærkere på det fremtidige marked,hvor der stilles krav til bæredygtigt byggeri. Deltag i 4 fyraftensmøder og kom på forkant med blandt andet kravene fra det offentlige, pensionskasser og andre bygherrer.

Kom til Østjysk Topmøde om grøn omstilling 4. november 2019

Vi skal accelerere den grønne omstilling i fællesskab. Digitale værktøjer er det gearskifte, der skal til, for at østjyske virksomheder kan gå forrest i den grønne omstilling. Bæredygtige og digitale løsninger går hånd i hånd, og de virksomheder – der både er digitale og grønne – vinder.

150 skarpe hjerner udfordrer Silkeborgs erhvervsliv

Den 8. oktober besøger 150 studerende igen CampusHuset i Silkeborg for at konkurrere om at finde de bedste løsninger på lokale virksomheder og organisationers konkrete problemstillinger.

Caféen i Nordre Fælleshus søger forpagter

Kunne du tænke dig at være forpagter af caféen i det helt nye Nordre Fælleshus? Så er chancen her!

Tikma og Special Minds vinder CSR- og SØV-prisen

Igen i år har Silkeborg Kommune udnævnt to virksomheder, som løfter et stort socialt ansvar i kommunen. Det sker som et led i Silkeborg Kommunes strategi for etablering af socialøkonomiske virksomheder fra 2015-2020.

Danmarks smukkeste motorvej fylder 3 år: 30 mio. biler har kørt på vejen

Den 11. september 2019 er det tre år siden kronprins Frederik klippede snoren og åbningen af Silkeborgmotorvejen blev fejret med Danmarks største vejfest. Siden har ca. 30 mio. biler kørt på motorvejen. Det viser tal fra Vejdirektoratet.