Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

Program for Rummelig Uge 2019

Silkeborg Kommune sætter i uge 38 fokus på rummelighed på tværs af arbejdsmarkedet. Dyk ned i programmet her på siden.

Salg af navneret til hal i Gødvad

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Gødvad til salg.

Har du en udfordring, din virksomhed gerne vil have løst?

Eller trænger du til ny inspiration? Så tilmeld dig Silkeborg Kommunes Case Competition, hvor studerende fra Aarhus Universitet kommer til Silkeborg for at finde løsninger på lokale virksomheders udfordringer.

Silkeborg er Danmarks 6. største byggekommune

Silkeborg oplever i disse år et byggeboom, og også Silkeborg Kommune renoverer og bygger nyt for 1,8 mia. kr. i de kommende år fordelt på næsten 100 byggeprojekter.

Silkeborg summer af liv handel og oplevelser

Glæd dig til tre lørdage med Sommer Torvemarked i Silkeborg.

Silkeborg hylder den bedste grønne virksomhed

Den 20. juni uddeler Silkeborg Kommune for første gang Den grønne ærespris til en virksomhed, som udviser ambitioner, vilje og evne til at sætte det grønne på dagsordenen til inspiration for andre virksomheder. Netop nu efterlyser Silkeborg Kommune nomineringer til prisen.

Campingspecialisten bygger i Funder

Der er rift om erhvervsjorden langs Silkeborgmotorvejen. Senest har Camping-specialisten købt 26.000 m2 i Erhvervspark Funder.

På vej til 100 borgere med nedsat arbejdsevne i job

I 2017 blev Silkeborg Kommune kåret til årets socialøkonomiske kommune på grund af vores indsats og resultater med at få udsatte borgere i job. Succesen fortsætter, og snart er 100 borgere på kanten af arbejdsmarkedet kommet i arbejde. Samtidig har det første aktieselskab i kommunen registreret sig som socialøkonomisk virksomhed.

12 østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

Silkeborg kommune inviterer sammen med 11 andre østjyske kommuner netop nu alle iværksættere til at række ud efter et helt særligt mentorforløb og muligheden for at vinde 50.000 kroner. Det sker som led i det fælles østjyske forløb, Iværksætterprisen, som de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus står bag.

Udeservering på Bindslevs Plads

Er du interesseret i at have udeservering på Bindslevs Plads? Så er det nu, du har chancen.