Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

Danmarks smukkeste motorvej fylder 3 år: 30 mio. biler har kørt på vejen

Den 11. september 2019 er det tre år siden kronprins Frederik klippede snoren og åbningen af Silkeborgmotorvejen blev fejret med Danmarks største vejfest. Siden har ca. 30 mio. biler kørt på motorvejen. Det viser tal fra Vejdirektoratet.

Silkeborg indtager top 10 i erhvervsklimaundersøgelse

Silkeborg Kommune har Danmarks 8. bedste erhvervsklima. Det viser Dansk Industris årlige erhvervsklimaundersøgelse i danske kommuner. På ni år er Silkeborg Kommune gået fra en placering i bunden til top 10.

Invitation til morgenbrief: Find vejen til kapital og aktivt samfundsansvar

Jyske Bank, Erhverv Silkeborg, Silkeborg Kommune og Den Sociale Kapitalfond Invest inviterer til morgenbrief for SMV’er. Vi vil gerne inspirere lokale mindre og mellemstore virksomheder med muligheder for udvikling af forretningen, investering i virksomheder og potentialet i socialt ansvar.

Program for Rummelig Uge 2019

Silkeborg Kommune sætter i uge 38 fokus på rummelighed på tværs af arbejdsmarkedet. Dyk ned i programmet her på siden.

Salg af navneret til hal i Gødvad

Silkeborg Kommune udbyder nu navneretten til den kommende hal i Gødvad til salg.

Har du en udfordring, din virksomhed gerne vil have løst?

Eller trænger du til ny inspiration? Så tilmeld dig Silkeborg Kommunes Case Competition, hvor studerende fra Aarhus Universitet kommer til Silkeborg for at finde løsninger på lokale virksomheders udfordringer.

Silkeborg er Danmarks 6. største byggekommune

Silkeborg oplever i disse år et byggeboom, og også Silkeborg Kommune renoverer og bygger nyt for 1,8 mia. kr. i de kommende år fordelt på næsten 100 byggeprojekter.

Silkeborg summer af liv handel og oplevelser

Glæd dig til tre lørdage med Sommer Torvemarked i Silkeborg.

Silkeborg hylder den bedste grønne virksomhed

Den 20. juni uddeler Silkeborg Kommune for første gang Den grønne ærespris til en virksomhed, som udviser ambitioner, vilje og evne til at sætte det grønne på dagsordenen til inspiration for andre virksomheder. Netop nu efterlyser Silkeborg Kommune nomineringer til prisen.

Campingspecialisten bygger i Funder

Der er rift om erhvervsjorden langs Silkeborgmotorvejen. Senest har Camping-specialisten købt 26.000 m2 i Erhvervspark Funder.