Selvbetjening og tidsbestilling

Nyheder om Erhverv

Her kan du læse nyheder i kategorien Erhverv

 

Du kan få fremrykket betaling efter behov

Er du leverandør til Silkeborg Kommune? Vær opmærksom på, at vi er gået fra fremrykning af betaling som standard til nu at kunne fremrykke ved behov.

Tre finalister fundet til den grønne pris

For andet år i træk uddeler Silkeborg Kommune Den Grønne Ærespris til en virksomhed, der går forrest i den grønne omstilling.

Mere end 100 skarpe hjerner udfordrer Silkeborgs erhvervsliv

Har du en udfordring, som du gerne vil have nogle nye bud på at løse? Eller trænger du til ny inspiration? Nu kan du tilmelde dig årets Case Competition, hvor studerende fra Aarhus Universitet kommer til Silkeborg for at finde løsninger på konkrete cases. Der er i år plads til 12 cases, der bliver fordelt efter først-til-mølle princippet.

Silkeborg rykker 17 pladser frem i erhvervsvenlighed

Silkeborg rykker 17. pladser frem, og indtager nu plads nummer 13 i Dansk Byggeris årlige erhvervsklimamåling.

Coronavirus: Hjælpepakke på vej til caféer og restauranter i Silkeborg

Caféer og restauranter, som de seneste måneder har været hårdt ramt af nedlukning under coronakrisen, kan nu se frem til en hjælpepakke i Silkeborg Kommune, såfremt byrådet godkender pakken på byrådsmødet mandag 25. maj 2020.

Coronavirus: Hjælpepakke på vej til kulturinstitutioner og turistattraktioner i Silkeborg

På tirsdag drøfter Økonomi- og Erhvervsudvalget en hjælpepakke på knap 1 mio. kr. til kulturinstitutioner og turistattraktioner, som er udfordret af coronakrisen.

Coronavirus: Silkeborg vedtager hjælpepakke til erhvervslivet

Byrådet har netop vedtaget en lokal hjælpepakke til erhvervslivet, der blandt andet indebærer fremrykning af investeringer for 30,5 mio. kr. og flere initiativer, der skal understøtte handelsliv, kulturinstitutioner og attraktioner i kølvandet på coronakrisen.

Silkeborg er vokset med mere end 700 boliger i 2019

I 2019 blev der flyttet ind i 704 nye boliger i Silkeborg Kommune. Det viser det nyeste boligprogram, der er vedtaget i Økonomi- og Erhvervsudvalget i Silkeborg Kommune.

Coronavirus: Sådan hjælper Silkeborg Kommune erhvervslivet

Erhvervslivet i Silkeborg Kommune oplever lige nu store udfordringer som følge af coronavirus. Derfor har Silkeborg Kommune sat flere initiativer i gang, der skal hjælpe erhvervslivet igennem krisen.

Coronavirus: Afgiften på udeservering bliver midlertidigt ophævet

Silkeborg Kommune har besluttet at ophæve afgiften for udeservering, så længe caféer og restauranter ikke kan holde åbent på grund af coronavirus.