Selvbetjening og tidsbestilling

Danfoss flytter 100 ekstra mand til Silkeborg

Danfoss udvider yderligere i Silkeborg og flytter deres salgskontor med 100 mand fra Aarhus til Silkeborg.

Danfoss' hovedkvarter
Det attraktive erhvervsområde i Hårup, som kan tilbyde facade direkte ud til Silkeborgmotorvejen, har vokseværk.

Danfoss meldte tidligere på året ud, at de flytter Danfoss Redan og 85 mand til Silkeborg. Det står nu klart, at Danfoss udvider yderligere og bygger nyt domicil til koncernens salgsafdeling, der flytter til Silkeborg fra Aarhus i 2019.

Det betyder, at Danfoss-afdelingen i Silkeborg bliver koncernens tredje største afdeling i Danmark og vil blive arbejdsplads for cirka 400 medarbejdere i 2019. Inden da skal der bygges en ny administrationsbygning ud til motorvejen til de mange nye medarbejdere.

- Vi er selvfølgelig meget glade for at en dygtig og international virksomhed som Danfoss, har valgt at flytte væsentlige koncernaktiviteter til Silkeborg. Og vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Danfoss og ønsker alle mange nye medarbejdere og arbejdspladser velkommen til Silkeborg Kommune, siger borgmester Steen Vindum.

Et område i udvikling

Tidligere på året blev det offentliggjort at Jyske Banks datterselskab, Jyske Finans, har købt et 93.000 kvadratmeter stort erhvervsareal i Hårup, som skal bruges som leasing-center for biler.

Derudover har både Hårup Maskinfabrik og Dacapo Stainless A/S udvidet sine aktiviteter i området. Sidstnævnte har købt 25.000 kvadratmeter facadejord af Silkeborg Kommune, og det nye byggeri forventes at stå færdigt i 2019.

Med den korte køretid på kun 5 minutter til Silkeborg C og 15 minutter til Aarhus V og E45 er Hårup et attraktivt erhvervsområde for virksomheder, der kræver god plads, stor synlighed og nem adgang til motorvejsnettet.

Området har sin egen til- og frakørsel til motorvejen, og ligger tæt på det populære bosætningsområde Sejs/Svejbæk.
Sidst opdateret