Selvbetjening og tidsbestilling

Kom til Østjysk Topmøde om grøn omstilling 4. november 2019

Vi skal accelerere den grønne omstilling i fællesskab. Digitale værktøjer er det gearskifte, der skal til, for at østjyske virksomheder kan gå forrest i den grønne omstilling. Bæredygtige og digitale løsninger går hånd i hånd, og de virksomheder – der både er digitale og grønne – vinder.

Hør digitale grønne frontløbere fortælle, hvordan de er med til at løse klimakrisen i deres virksomhed. De demonstrerer deres løsning på dagen og giver deres bud på, hvilket digitalt værktøj de efterspørger for at accelerere flere løsninger på klimakrisen.

Din vært på ØSTJYSK TOPMØDE, Business Region Aarhus, står klar med gæstetalere, der ved fra sig selv og andre, hvordan erhvervslivet i dag bruger digitale værktøjer til at løse klimakrisen.

Vi når hurtigere frem til løsningerne ved at speede op digitalt. Det kan være enkle digitale greb, der gør en stor grøn forskel. De fleste virksomheder er faktisk grønnere og mere digitale, end de selv går og tror. Digitale løsninger behøver ikke at være raketvidenskab.

Østjyske forretningsfolk, forskere og forvaltninger arbejder allerede sammen om at løse den klimakrise, vi dagligt er vidne til. Allerede i dag er østjyske virksomheder med til at løse klimakrisen digitalt.

Kom og få inspiration til, hvordan du kan bidrage.

Tilmelding senest 28. oktober 2019.

Det er gratis at deltage i konferencen.

PROGRAM

  • 16.00 Velkommen v. borgmester Steen Vindum, Silkeborg Kommune/Business Region Aarhus
  • 16.10 Erhvervsminister Simon Kollerup fortæller om prioriteringer, der bakker op om dansk erhvervslivs klimaambitioner.
  • 16.30 Esben Østergaard, der skabte Universal Robots i en kælder og solgte den for 1,9 mia. kr., inviterer os ud i forreste linje, hvor robotter og kunstig intelligens løser klimakrisen.
  • 17.25 Demo: Kom og tryk på digitale værktøjer. Virksomheder viser dig deres forslag til at løse klimakrisen i demo-område. Netværk – og lidt at spise og drikke.
  • 18.15 Ekspert i globale, digitale trends Christiane Vejlø fra radioprogrammet Elektronista på Radio 24syv giver os en Top10 over digitale værktøjer, der løser klimakrisen.
  • 18.55 Afrunding v. Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune og form. for Business Region Aarhus

Tilmelding:

https://www.tilmeld.dk/topmoede-2019

Deltagere: Beslutningstagere inden for erhverv, viden og politik.

Sidst opdateret