Selvbetjening og tidsbestilling

Mere end 100 skarpe hjerner udfordrer Silkeborgs erhvervsliv

Har du en udfordring, som du gerne vil have nogle nye bud på at løse? Eller trænger du til ny inspiration? Nu kan du tilmelde dig årets Case Competition, hvor studerende fra Aarhus Universitet kommer til Silkeborg for at finde løsninger på konkrete cases. Der er i år plads til 12 cases, der bliver fordelt efter først-til-mølle princippet.

Studerende til Case Competition 2018 på Campus Bindslevs Plads.

De studerendes kompetencer spænder bredt, og de kan bl.a. bidrage med viden og ideer indenfor markedsføring, kommunikation, læring, kultur, social adfærd og organisationsudvikling.

Sidste år besøgte 130 studerende Silkeborg ved eventen. Mange lokale virksomheder fik ved denne lejlighed helt nye ideer med sig hjem, og fik derudover en rigtig god oplevelse med at samarbejde med de unge studerende.

Blandt udfordringerne, som de studerende arbejdede med 2019, var bl.a.:

  • Input til markedsførings- og kommunikationsstrategi
  • Forslag til produktnavn, emballage og brandingstrategi for nyt produkt
  • Forslag til forbedring af indhold og struktur på hjemmeside
  • Input til forretningsplan
  • Forslag til udvikling af employer branding strategi
  • Input til intelligent indretning og flow af besøgende ifm. nybyggeri

Hvordan foregår det?

Forud for selve Case Competition-arrangementet har vi brug for, at du kort beskriver din virksomhed, samt den problemstilling, som du ønsker at få input til.

På selve Case Competition-dagen arbejder de studerende med din udfordring fra morgenstunden, og ca. 8 timer frem, ud fra Design Thinking-metoden.
I løbet ad dagen vil du blive kontaktet af de studerende for at de kan få uddybet opgaven og for at de kan få svar på deres eventuelle spørgsmål.

Kl. ca. 16.00 starter præsentationerne af de studerendes forslag på Campus Bindslevs Plads, og du er inviteret til at være med. Undervejs vil du også få lejlighed til at møde og tale med de studerende, som har arbejdet med din udfordring.

Hvornår foregår det?

Tirsdag den 20. oktober 2020 på Campus Bindslevs Plads
Præsentation af de studerendes forslag foregår kl. ca. 16:00 – 20.30.

Tilmelding

Tilmeld dig senest den 11. september 2020 ved at sende mail og beskrivelsen af din udfordring til Tessa Salling på ts@silkeborg.dk. Bemærk, at arrangementet kun rummer plads til at medtage 12 udfordringer. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tessa Salling på ovenstående mailadresse.

Sidst opdateret