Selvbetjening og tidsbestilling

Program for Rummelig Uge 2019

Silkeborg Kommune sætter i uge 38 fokus på rummelighed på tværs af arbejdsmarkedet. Dyk ned i programmet her på siden.

Formålet med Rummelig Uge er at synliggøre værdien af fleksibel arbejdskraft for virksomheder i Silkeborg kommune. Vi kan alle ende i en situation, hvor kroppen siger fra overfor den klassiske 37 timers arbejdsuge, men det betyder ikke, at kompetencerne eller lysten til at arbejde er væk.

Vi vil gerne vise dig og din virksomhed, hvilken værdi 1 times arbejde om ugen kan skabe i din virksomhed, samt synliggøre den kæmpe værdi, det skaber for de mennesker, som brænder for at komme med på holdet.

Dyk ned i programmet for Rummelig Uge 2019 herunder. Programmet vil løbende blive opdateret. 

Program for Rummelig Uge 2019

Alle virksomheder er inviteret til en inspirerende aften med foredrag, musik og god mad. Du kan bl.a. opleve Steffen Brandt og deltage i debatten om, hvordan vi kan inkludere flere mennesker i vores virksomheder. Du er velkommen til at tage din partner eller ledere med. 

Tid: Tirsdag den 10. september 2019 kl. 17.00-21.30
Sted: Arena Midt. Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Læs hele programmet og tilmeld dig her. 

Kl. 12-13.30: Frokostmøde mellem virksomhedsledere og ledige kandidater. Her kan du komme i dialog med erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og ved, hvad det kræver at komme videre. Tilmelding er nødvendig til Jobcenter Erhverv på tlf. 89 70 57 57. Frokosten foregår på Vejlsøhus.

Kl. 12-13.30: Frokostmøde mellem virksomhedsledere og ledige kandidater. Her kan du komme i dialog med erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og ved, hvad det kræver at komme videre. Læs mere og tilmeld dig her. Frokosten foregår på La Casita.

Kl. 8-12: SØV og CSR konference: Morgenbrief for små og mellemstore virksomheder. Kom til inspiration og hør mere om mulighederne for at investere i virksomheder og potentialet i socialt ansvar. Det sker på Hotel Scandic Silkeborg. Læs mere og tilmeld dig her.

Kl. 12-13.30: Frokostmøde mellem virksomhedsledere og ledige kandidater. Her kan du komme i dialog med erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og ved, hvad det kræver at komme videre. Læs mere og tilmeld dig her. Frokosten foregår på Simpel Osteria.

Kl. 12-14: Jobtræf for ledige, der er visiteret til fleksjob. Der vil være oplæg fra virksomheder, som fortæller om, hvordan det er at være ansat hos dem. De har konkrete jobåbninger med. Erhvervskonsulenter vil være til stede ved en Jobbørs med fleksjob-åbninger. Arrangementet foregår hos: Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg.

Kl. 12-13.30: Frokostmøde mellem virksomhedsledere og ledige kandidater. Her kan du komme i dialog med erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og ved, hvad det kræver at komme videre. Tilmelding er nødvendig på tlf. 89 70 57 57. Frokosten foregår på Flexfabrikken.

Kl. 12-16: Ledige kandidater i Silkeborg Kommune inviteres til et arrangement i Jobcentret på Drewsensvej 60, Silkeborg, hvor du kan møde to spillere fra Silkeborg Elite Håndbold og få udleveret billetter til deres kamp mod TTH den 23.9.2019. Du kan også træffe Jobcentrets erhvervskonsulenter i »Jobbørsen«, hvor du kan høre om konkrete jobmuligheder. Se invitation til arrangementet.

Kl. 10-17: Besøg os på Folkemødet i Silkeborg, hvor vi har en stand – ”Jobbørsen”. Du kan høre om aktuelle jobs, og måske få ideer til, hvor der er bedst mulighed for at komme i arbejde. Hvis du allerede er i arbejde, men overvejer et brancheskift, kan vi vise det lokale jobbarometer, så du kan se, hvor virksomhederne mangler arbejdskraft. Sted: Medborgerhuset Sal A.

Kl. 12-13.30: Frokostmøde mellem virksomhedsledere og ledige kandidater. Her kan du komme i dialog med erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og ved, hvad det kræver at komme videre. Tilmelding er nødvendig. Læs mere og tilmeld dig her. Frokosten foregår på Hotel Scandic.

Vil der være et arrangement ved Bjerringbro Silkeborg Elitehåndbold, hvor virksomheder bliver inviteret.

Kl. 8.15: Bustur for ledige integrationskvinder, hvor vi besøger 3 virksomheder, som viser deres arbejdsplads frem som inspiration til kommende jobmulighed for kvinderne. Der bliver udsendt invitationer til målgruppen.
Sidst opdateret