Selvbetjening og tidsbestilling

Klinikkerne på Tandplejens cariesafdeling samt Tandreguleringsklinikken holder ferielukket fra og med mandag den 6. juli til og med fredag den 7. august.

Udenfor Tandplejens åbningstid kan privat praktiserende tandlæger kontaktes.

På helligdage og i weekenderne kan regionens tandlægevagt benyttes på telefon 4051 5162, læs mere på Tandlægevagtens hjemmeside 

Skulle du være så uheldig, at dit apparatur går i stykker, er det vigtigt at vide følgende:

Tandreguleringsklinikken er åben for nødbehandlinger onsdag den 15.juli og onsdag den 29.juli.
Ring om morgenen mellem kl. 8.00 og 9.30 på tlf. 61387870 for at få en tid.

Forsøg så vidt muligt at få dine bøjle-problemer afhjulpet disse dage, hvor klinikkens eget personale kan hjælpe dig.
En enkelt løs lås, tabt elastik eller mindre stykker tabt eller brækket tråd kan i de fleste tilfælde vente med reparation til umiddelbart efter ferien, eller til tandreguleringsklinikkens nødbehandlings-dage (se ovenfor). Hvis du har et specielt udstyr monteret, hvor også reparation af en enkelt løs lås er vigtig, vil du have fået det at vide af os inden ferien.
Hvis noget stikker, så forsøg i første omgang om I selv kan puffe den skarpe ende på plads, f.eks. med enden af en tændstik, blyant, ren neglefil ell. lign. Eller klip den stikkende ende af f.eks med en ren negleklipper (3 i en’er).
Hvis noget stikker eller på anden måde gør ondt og umuligt kan vente til Tandregulerings-klinikkens nødbehandlingsdage (se ovenfor), kan du finde information om tandplejens almindelige nødbehandling på Tandplejens hjemmeside: www.tandplejen.silkeborgkommune.dk. Nødvagten kan hjælpe med at fjerne bøjledele, som generer; men egentlige reparationer af apparatur må forventes henvist til Tandregulerings-klinikkens nødbehandlingsdage eller til efter ferien.

Regningen for akut nødbehandling hos praktiserende tandlæge, tandtekniker eller Tandlægevagten dækkes af Silkeborg Kommunale Tandpleje. Information om refusion kan indhentes ved henvendelse til Tandplejen på mail: tandplejen@silkeborg.dk eller på telefon 89 70 19 30 vælg administrationen