Selvbetjening og tidsbestilling

Veje og parkering

Find ud af, hvordan vejene og parkering i og omkring Gødvads nye samlingspunkt kommer til at se ud, og hold dig opdateret på byggeriet.

Ikon af nye veje og parkering rundt om Gødvads nye samlingspunkt

Trafikken rundt om og i Gødvads nye samlingspunkt ledes ind i ét sammenhængende og ensrettet system med én indgang og én udgang. Det vil gøre det let for biler at komme til og fra torvet. Desuden skal bløde og hårde trafikanter holdes klart opdelt.

Parkering
De nye veje vil gøre det let for bilister at parkere og sikrer samtidig en dobbeltudnyttelse af parkeringen. Det betyder, at parkeringspladserne kan bruges af ansatte og erhvervsdrivende i dagstimerne, mens brugere af hallen kan benytte pladserne om aftenen. 

Når du skal sætte dine børn af til fritidsaktiviteter, skole m.m., vil du i fremtiden kunne bruge kiss’n’ride banen, hvor du nemt og sikkert kan sætte dine børn af, uden at de skal krydse vejen for at komme frem.  

Følg med i byggeriet

I foråret 2019 har vi afholdt to åbne workshops, hvor alle har kunne komme med input. 

Udvikling og anlæg af samlingspunktets veje og parkering er en del af byggeriet af den nye skole. Hold dig opdateret på tidsplanen for veje og parkering ved at følge tidsplanen for byggeriet af skolen. Du kan finde tidsplanen for skolen her.