Selvbetjening og tidsbestilling

Huset set ude fra haven

Botilbuddet Bakkehuset

Botilbuddet Bakkehuset er et specialtilbud til borgere med et særligt behov for støtte, omsorg, pleje, behandling og udvikling.

Bakkehuset set udefra

Lidt om tilbuddet:

Botilbuddet Bakkehuset har en tværfaglig personalegruppe, som støtter den enkelte borgers personlige behov for hjælp til alle daglige funktioner, hvor både social- og sundhedsindsatser varetages efter borgers individuelle plan.

Indsatsmålet er at tilbyde en handle- og helhedsorienteret indsats for hvert enkelt borgere samt skabe gode rammer i fælles boligen for et socialt tilhørsforhold.

Målgruppe:

Voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse

Boligoplysninger:

Bakkehuset er bygget i 2006 og boligerne udlejes efter boliglovgivningen.

De 16 boliger er handicapvenlige og moderne indrettet i forhold til brug af hjælpemidler.

Fra den private lejlighed er der gode direkte adgangsforhold til fælles opholdsstue og et stort udeområde med terrasse og have, hvor der er god plads til aktiviteter, leg og ophold. Fælles arealer er generelt indrettet efter borgers behov for aktivitet, sansestimuli og ophold med plads til individuelle hensyn. Der er ligeledes et oplevelseshus til aktivitet som spabad, sansestimuli og fysioterapi.

Boligerne er tilknyttet en bo-gruppe med 8 lejligheder. De to fælles opholdsstuer er beliggende ved siden af køkkenet, som er beliggende midt i huset, hvor alle måltider til borgere fremstilles på individniveau af uddannet køkkenmedarbejder.

Vi går dagligt små ture i lokalområdet idet vi bor bynært ved Krabbes grønne ring – Skovdalen samt bruger muligheden for en tur på handicapcyklen.

Boligerne er bygget til målgruppen.

Praktikbeskrivelse

Bakkehuset er praktiksted for pædagogstuderende. Praktikbeskrivelsen ligger på Praktikportalen under fanen "Praktikrelevante dokumenter".

Billeder fra Bakkehuset