Selvbetjening og tidsbestilling

Marienlund set ude fra vejen

Botilbuddet Marienlund

Botilbuddet Marienlund er et §108 tilbud til voksne udviklingshæmmede borgere.

Marienlund infoskilt ved parkeringsplads

Lidt om tilbuddet:

Botilbuddet Marienlund er til voksne udviklingshæmmede borgere, der som følge af deres betydelige og varige nedsatte fysiske og psykiske funktionsevne også kan have omfattende plejebehov.

På Botilbuddet Marienlund er målet, at borgerne har et hjem, der er kendetegnet ved hjemlig hygge og hverdagsliv med plads til forskellighed. Der er stort fokus på livskvalitet hos den enkelte borger.

Personalet på botilbuddet anvender KRAP, en kognitiv ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik som metode. Desuden anvendes den anerkendende tilgang, samt strukturpædagogisk tilgang som socialfaglig tilgang.

Botilbuddet bestræber sig på at understøtte trivsel og sundhed gennem fokus på den fysiske og mentale sundhed, tilpasset målgruppen i et tæt samarbejde med aktuelle og relevante aktører. Tilbuddet har blandt andet et velværerum og et sanserum til rådighed.

Botilbuddet Marienlund har desuden funktion som § 104 aktivitet og samværstilbud som helhedstilbud.

Botilbuddet ligger i stueetagen af et stort plejecenter for ældre. Det er derfor et hus med masser af liv og aktiviteter. Marienlund åbnede i 2017 og er et nytænkende og moderne plejecenter, spækket med den nyeste velfærdsteknologi.

Målgruppe:

Voksne udviklingshæmmede borgere, der som følge af deres betydelige og varige nedsatte fysiske og psykiske funktionsevne også kan have omfattende plejebehov.

Boligoplysninger:

24 lejligheder på 47-52 m2. Lejlighederne er 2-rums boliger, med fleksible vægge/skydedøre, så den enkelte bolig kan ændres til en 1-rums bolig, ved ændret plejebehov.

 

Praktikbeskrivelse

Marienlund er praktiksted for pædagogstuderende. Praktikbeskrivelsen ligger på Praktikportalen under fanen "Praktikrelevante dokumenter".

Billeder af Botilbuddet Marienlund