Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Ann Louise Christensen

Ann Louise er dagplejer i Thorning. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr:

Ja, jeg har en hund

 

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg er årgang 1980, er gift med Michael, sammen har vi 2 børn Bastian (2005), Thea (2008) og vores hund Luna (2016) Labrador.

Vi bor midt i Thorning, med en dejlig stor have og har et dejligt nærmiljø med skove, legepladser og børnehave/skole lige i nærområdet.

Jeg startede som dagplejer 1. november 2018, efter at have arbejdet som Social og sundhedsassistent.

I min hverdag som dagplejer lægger jeg stor vægt på at skabe tryghed og nærvær til det enkle barn, at møde barnet hvor det er, og at hjælpe det på vej frem i livet - både motorisk, socialt og sprogligt.

Jeg finder det vigtigt, at vi kommer ud hver dag – nogle dage er det bare i haven, hvor man kan lege, eller måske grave en orm op og undersøge den. Andre dage bliver det en tur i skoven hvor man kan gå/løbe op og ned ad bakker, trille i de mange blade, eller bare se hvad der er i naturen på de forskellige årstider.

Jeg lægger ligeledes vægt på at mødes med de andre dagplejere her i byen/området, både til motorik gymnastik, salmesang og i legestue, hvor der er gode muligheder for at børnene kan udvikle deres sociale, motoriske, og sproglige færdigheder. Det gør også at vores børn kommer til at kende de andre dagplejere i byen/området og bliver tryg ved dem.

Det er også godt for mig som dagplejer med sparring med mine kollegaer, hvis der f.eks. er noget man gerne vil have hjælp til, eller bare få gode ideer til nogle aktiviteter i hverdagen

 

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Thorning / Vium-Hvam - Skræ

Pædagogisk leder Kirsten Hansen mobil nr. 30 66 43 19

Pædagogisk leder Lisbeth Lausten Bang mobil nr. 51 70 36 69