Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Beatrix Catharina Pearse

Beatrix er dagplejer i Silkeborg syd og midt by. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har en kat som hedder Mickey og og en hund som hedder Billy.

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Bee og jeg er født i 1976. Jeg er gift med Ryan og vi har to børn, Taylor (2007) og Sarah (2011). Vi har en kat som hedder Mickey. Vores hjem er røgfrit.

Jeg har været dagplejemor siden 2012 og er rigtig glad for det. I 2008 blev min mand tilbudt et spændende job i IT branchen i Danmark, derfor flyttede vi hertil.
I Sydafrika hvor jeg oprindeligt kommer fra, arbejdede jeg som lægesekretær.

Her hos mig hører dagplejebørnene både dansk og engelsk, da mine egne børn også er vant til at høre og tale begge sprog. Jeg ser det som en unik gave/mulighed at give mine dagplejebørn og jeg har gennem årene haft mange begejstrede forældre.

Dagen starter altid med hjemmebagte boller, hvor vi hygger og spiser sammen. I samtalen omkring bordet skabes også grundlaget for gode venskaber i min børnegruppe.

For mig er det vigtigt, at dagene fyldes med frisk luft samt sund og varieret kost.
Noget jeg også mener er meget vigtigt, er en hverdag med ro, omsorg og gode rutiner. Der skal være tid til det enkelte barn, deres forskellige behov, alt efter alder og kunnen.

I vores hjem er der plads til leg og hygge. Vi danser, tumler, læser, hopper og fjoller. Vi er meget kreative både inde og ude og jeg elsker at fejre højtiderne, hvor vi laver pynt og får fingrene i maling og modellervoks.

Jeg prioriterer forældresamarbejde højt, da det er vigtigt at både børn og forældre oplever tryghed hos mig.

Jeg nyder min hverdag sammen med børnene og der er altid plads til en krammer, når børnene trænger til det.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Silkeborg syd og midtby