Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Berit Broberg Mally

Berit er dagplejer i Silkeborg syd og midt by. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

Husdyr: 

Ja, jeg har en allergivenlig hund.

Max antal børn:

5

Hvem er jeg:

Velkommen til min dagpleje.

Jeg er en årgang 1985 og bor i et byhus i Sydbyen i Silkeborg. Her bor jeg sammen med Troels som arbejder som ambulancebehandler og sammen har vi Pil fra 2017. Pil indgår i børneflokken i min dagpleje. Vi har også Eddie, som er en allergivenlig puddelhund.

Barnet skal opleve mit hjem som et forudsigeligt, trygt og rart sted at være. Derfor er begreber som leg, læring, tulletid, fjol, råhygge og omsorg en naturlig del af min hverdag.
Jeg lægger stor vægt på, at barnet lærer at være social, tage hensyn til hinanden og at de bliver selvhjulpne.

Da dagplejen i al almindelig er et trygt og intimt lille nærmiljø er det vigtigt, at barnet også bliver udfordret udenfor hjemmets fire vægge. Derfor er besøg hos kollegaer en fast bestanddel hos mig. Mine kollegaer og jeg mødes jævnligt hos hinanden men også i vores legestue, hvor der spises formiddagsmad og hvor vi laver aktiviteter med op imod 16 andre børn. Dagen rundes altid af med fælles middagsmad. Aktiviteterne er selvfølgelig tilpasset det enkelte barn.

Børnene og jeg har også stor glæde af Silkeborg Bibliotek og gymnastikhallen her i Sydbyen. Her er der både tid til at tumle og til fordybelse.

I sommerhalvåret opholder børnene og jeg os hovedsageligt udenfor i min gårdhave hvor frugttræer herunder æble-, pære- og kirsebærtræ, bærbuske, sandkasse, trehjulede cykler og andre legesager er fast inventar. Vi bruger også naturen omkring os. Det være sig den nærliggende skov eller legepladsen på Lyngsøvej.

Jeg lægger ligeledes stor vægt på at inddrage børnene i vores daglige gøremål herunder madlavning borddækning samt oprydning.

En sund og varieret kost er naturligvis også en selvfølgelighed hos mig. Under måltiderne bliver der hygget og pjattet, men bordskik er også en naturlig del heraf.

Vigtige byggesten i relation til et godt samarbejde er ærlighed samt åbenhed. Min erfaring er, at trygge forældre giver trygge børn. Derfor er det af stor betydning at enhver undren, tanke, spekulation, bekymring eller andet kommer til at se dagens lys.

Jeg håber, at ovenstående har givet dig/jer et lille indblik i hvem jeg er og hvordan en hverdag hos mig ser ud.

Sådan ser der ud hjemme hos mig

Silkeborg syd og midtby