Selvbetjening og tidsbestilling

Dagplejer Bettina Berg Friis

Bettina er dagplejer i Gødvad. Vælg dagpleje hvis du vil give dit barn en hverdag i et lille og trygt miljø.

Bolig:

Hus

 

Husdyr: 

Ja, jeg har en kat

Max antal børn: 5


Hvem er jeg:

Jeg hedder Bettina og bor sammen med mine børn Kasper, Julie, Anne og Mikkel.
Vi kommer fra Grindsted, hvor jeg har været dagplejer siden 2007. Vi valgte at flytte til Silkeborg i sommeren 2015 og i 2016 var jeg så heldig at blive ansat som dagplejer i Gødvad.


For mig er det, at være dagplejer meget mere end et job. Det er en livsstil som både jeg og mine børn nyder.
Jeg er en vigtig del af jeres barn og jeres liv i de første år. Det betyder rigtig meget for mig at I som forældre er trygge ved mig. Derfor gør jeg meget ud af at være åben og ærlig, så I som forældre ser mig som den jeg er.

Jeg nyder at kunne følge og støtte børnenes i deres udvikling, både motorisk og sprogligt. Jeg følger børnenes initiativer og på den måde støtter jeg dem i deres personlig udvikling.


Jeg er vild med musik, sang og dans og det er en vigtig del i min hverdag med børnene. Vi kan danse til den vildeste rock sang og ligge og få massage til noget roligt musik. Derudover har jeg min sangkuffert hvor børnene er med til at vælge hvad vi skal synge.


Jeg bruger naturen og alle dens finurligheder, der er ikke noget sjovere end at tage regntøjet og gummistøvlerne på og finde de største vandpytter. Samtidig kan det være hyggeligt at sidde indenfor og høre vinden blæse i træerne. Det vigtigste for mig er at alle børn får noget godt og sjovt ud af det vi laver, og tit snakker vi om hvilket vejr det er udenfor.


Hos mig er børnene i centrum og jeg har fokus på tryghed, ro og nærvær. Jeg ser hvert enkelt barn som den de er og med de kompetencer de har. Jeg guider børnene så de bliver styrket på deres selvværd og selvopfattelse så de bedre kan begå sig i fællesskabet.


Jeg lægger meget vægt på et godt samarbejde, det er vigtigt for mig at snakke om de gode og sjove ting i hverdagen, for så er den mere alvorlige snak nemmere hvis det skulle blive nødvendig.

Jeg er en dagplejer som godt kan lide at hverdagen følger en fast rytme, dog kan jeg sagtens sammen med børnene være spontan. For mig handler det om hvordan børnene har det når de møder ind om morgenen. Jeg synes det er vigtigt at alle børn får en rigtig go dag i dagplejen hver dag.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og jeres barn
 

Gødvad